Afaceristul vâlcean Vicențiu Mocanu, nuntă cu fast cu 500 de invitați, cu artista Cristina Spătar. Mocanu nu se uită la bani, când e vorba de iubire: cadou de 2 milioane de euro!

vineri, 23 iunie 2023

Tocmai a fost ziua ei, a împlinit 51 de ani, iar  acum Cristina Spătar se pregătește de cununie religioasă.
În acest weekend, pe 24 iunie, va îmbrăca din nou rochia de mireasă pentru Vicențiu Mocanu, bărbatul alături de care spune că și-a găsit liniștea. Cei doi s-au căsătorit deja civil pe 10 decembrie 2022, iar omul de afaceri spune că ei doi  se iubesc enorm și formează un cuplu extrem de armonios. În plus, acesta spune că își susține soția, o vede ca pe o femeie cu totul specială, cu un suflet minunat și crede mult în talentul ei.

Potrivit Click, ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă se vor desfășura la Râmnicu Vâlcea, orașul soțului ei. Sunt așteptați politicieni și multe nume cunoscute din showbizz, la un  eveniment luxos cu 500 de invitați.

Nașii mirilor sunt Corneliu și Angela Botgros, fiul lui Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii de la Chișinău, și Ion Paladi și soția acestuia, Veronica. Pe 17 mai, Cristina Spătar și-a aniversat ziua de naștere, iar cel mai frumos cadou a fost de la Vicențiu Mocanu.

Pentru aceeași publicație menționată mai sus, artista declara:

„Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, copiii sunt mari, toate visele încep să mi se împlinească, pregătesc un album RNB – pop urban, am semnat pentru 12 piese, lucrez la un proiect de folclor cu orchestra Lăutarii. Le promit fanilor mei, în curând, multe surprize, de la muzică ușoară la populară”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Cristina. 
 
„Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum!.”
Cadoul primit de la soț e unul de-a dreptul impresionant, conform aceleași publicații:
„De ziua mea soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”, a completat artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Afaceristul vâlcean Vicențiu Mocanu, nuntă cu fast cu 500 de invitați, cu artista Cristina Spătar. Mocanu nu se uită la bani, când e vorba de iubire: cadou de 2 milioane de euro!”

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe