VIDEO - Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, si-a anuntat retragerea din politica! Deputatul liberal si-a amenintat propriii primari, ca-i va trimite in fata... justitiei!

vineri, 26 mai 2023

Suparat ca PNL nu a obtinut prin vot sefia ADI Salubrizare Valcea, presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, s-a dezlantuit intr-un discurs elucubrant, aruncand in stanga si-n dreapta - acuzatii, fara numar! Deputatul PNL a spus ca in Valcea exista o MAFIE economica, politica si administrativa (oare el nu face parte din aceasta structura?!), care a impiedicat judetul sa se dezvolte in ultimii 30 de ani. Iute la manie, Buican a amenintat ca in curand va veni cu dezvaluiri incendiare! Liderul PNL a imbracat haina de lup moralist si a spus ca-i va aduce in fata justitiei inclusiv pe unii primari PNL, care ar fi captivi unor interese de tip mafiot! Intr-un acces de furie si neputinta, Buican si-a anuntat inclusiv retragerea din politica locala, afirmand ca se afla la finalul carierei politice... probabil ca a doua zi s-a razgandit.

Tiberiu Pirnau

Sursa video: Jurnal Valcean

Adrian Cosac, un nou mandat de președinte la ADI Salubrizare, cu voturile primarilor PSD si PER!

luni, 22 mai 2023

ADI Salubrizare este o asociație căreia noi îi acordăm o atenție deosebită, deoarece gestionarea deșeurilor la nivelul județului Vâlcea este pentru noi o preocupare constantă.
Astăzi, la Adunarea Generală a ADI Salubrizare Vâlcea, i-am informat pe primarii vâlceni prezenți că lucrările de construire a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor de la Roești sunt într-un stadiu avansat de execuție și în curând această investiție importantă, care va deveni un reper la nivel național, va fi finalizată.
Administrarea viitorului centru ecologic va fi atribuită ADI Salubrizare. Și, tocmai de aceea, mă bucur că propunerea mea ca domnul Adrian Cosac să rămână în funcția de Președinte al ADI Salubrizare Vâlcea a fost votată de majoritatea membrilor asociației.
Acest om, de altfel un primar bun pentru comuna Vlădești, a muncit enorm și trebuia să continue proiectele începute aici.
Îl felicit pe Adrian Cosac, pentru alegerea în funcția de președinte ADI Salubrizare, pentru un nou mandat!
Le mulțumesc primarilor din județul Vâlcea pentru prezența la ședința de astăzi și pentru votul lor responsabil!
Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea
Din cei 90 de reprezentanți (89 de localități plus Consiliul Județean), au fost prezenți 89. Partidul Ecologist Român (PER), care controla cinci voturi, a avut un rol important în în victoria social – democratului. Presedintele PNL, Cristian Buican, prezent la sedinta nu a putut decat sa asiste nervos si galagios la modul in care Alianta PSD - PER functioneaza in judetul Valcea!
                                                                                                       Foto: Gazeta Valceana

 

Adrian Cosac, un nou mandat de președinte la ADI Salubrizare, cu voturile primarilor PSD si PER!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “VIDEO - Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, si-a anuntat retragerea din politica! Deputatul liberal si-a amenintat propriii primari, ca-i va trimite in fata... justitiei!”

  1. NervOSUL şi gălăgiOSUL s-a liniştit după ce i-au spus, la partid, că miza fusese ADI Salubrizare, nu ADI Salarizare.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe