Noi investiții la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vâlcea. Proiect de 2.000.000 de euro! Afaceristul Ochea de la Valoris a castigat „potul” cel mare!

vineri, 12 mai 2023

 Noi investiții la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vâlcea. Proiect de 2.000.000 de euro!

“Am semnat astăzi contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Creșterea siguranței pacienților în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea”.

Proiectul presupune instalarea, reabilitarea, modernizarea instalațiilor de ventilație și tratare a aerului, a instalațiilor electrice și instalațiilor de fluide medicale, la două imobile din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

Pentru implementarea acestui proiect, CJ Vâlcea a atras fonduri europene, valoarea totală fiind de 9.620.083,40 lei (cca 2.000.000 de euro).

Conform graficului de execuție prezentat, durata contractului este de 6 luni.

Un proiect similar avem în execuție și la Spitalul de Pneumoftiziologie <Constantin Anastasatu> Mihăești.

Fiindcă ne dorim să creștem calitatea actului medical și pacienții vâlceni să fie îngrijiți bine în spitalele noastre, avem proiecte în derulare pentru modernizarea și dotarea tuturor spitalelor aflate în coordonarea Consiliului Județean Vâlcea” – precizează președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Lucrarea va fi executata de firma valceana VALORIS a omului de afaceri Valentin Ochea, abonat in ultima perioada la contracte de milioane de euro cu diverse institutii ale statului. Bravo lui, se pare ca a gasit secretul succesului lucrarilor pe bani publici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe