Cum identifici sloturile care plătesc mai mult - Ghid

vineri, 21 aprilie 2023

Sloturile online reprezintă una dintre cele mai populare categorii de jocuri la cazinourile online din România. Nu este de mirare - un număr imens de sloturi este disponibil în prezent - merge vorba despre sloturi foarte diferite - începând de la păcănele clasice și ajungând până la sloturi cu câștiguri progresive și megaways.

Pentru unii jucători, atunci când vorbim despre sloturi online, atractivă este nu doar distracția, dar și posibilitatea de a obține câștiguri potențiale. Din acest considerent jucătorii caută atât strategii de joc la pacanele, cât și anumite sloturi, care se consideră că plătesc mai mult. În acest articol îți oferim detalii anume despre asemenea sloturi.

Ce reprezintă sloturile care plătesc mai mult?

Sloturile reprezintă jocuri de noroc cu rezultate aleatorii, doar că unele titluri plătesc mai des decât altele. Ce determină această diferență? Nimic altceva, decât design-ul slotului de către furnizor - unii furnizori pur și simplu crează sloturi, care plătesc mai mult și folosesc această diferență ca avantaj competitiv.

 

Cazinourile cu bucurie implementează asemenea sloturi pe site-urile sale - după ce faceți mr bit înregistrare primiți acces la toate jocurile, inclusiv sloturi care plătesc mai mult. Totodată, trebuie să înțelegeți că nu merge vorba despre o diferență majoră dintre aceste sloturi și sloturile simple - doar RTP-ul poate fi cu max 1-3% mai mare decât media de piață.

Câteva exemple de sloturi online care plătesc bine

Acum că ți-am oferit detalii despre ce reprezintă sloturile online care plătesc bine, să-ți oferim și câteva exemple de sloturi de acest tip.

Book of 99 (RTP: 99%)

În primul rând, are cel mai mare ROI dintre toate sloturile online, ajungând la 99%. În plus, există și funcții speciale disponibile, unele dintre care pot genera chiar și rotiri gratuite. Plata maximă poate depăși de 12.075 de ori miza plasată inițial, slotul făcând parte din categoria sloturilor cu volatilitate înaltă.

Mega Joker: (RTP: până la 99%)

Aici vorbim deja despre un slot clasic cu fructe. Oferă funcții de joc clasice cu 5 linii de plată, câștiguri secrete și simboluri de fructe și clopoței. Acest RTP de 99% este activ doar atunci când se joacă așa-numitul mod super: acesta este un joc special cu mize crescute care oferă plăți mult mai mari decât jocul principal.

Monopoly Big Event: (RTP: 99%)

Monopoly Big Event este unul dintre cele mai bune sloturi din 2022 de la Barcrest, cu câteva caracteristici unice. Acest slot perfect este plin simboluri speciale: wild-uri, multiplicatori, wild-uri suplimentare și rotiri gratuite. Dacă ești un jucător cu mize mari care caută o mașină de slot cu potențial mare de câștig și un RTP imbatabil, Monopoly Big Event este locul potrivit.

Joker Strike: (RTP: până la 98,11%)

Joker Strike este un slot retro și reprezintă continuarea oficială a popularului slot Quickspin numit Second Strike. Noile funcții includ caracteristica Wild Strike, unde poți obține până la 10 simboluri Wild suplimentare, precum și includerea pariurilor High Roller cu un procent de plată crescut de până la 98,11%. Acest RTP perfect combinat cu un joc captivant transformă Retro Joker Strike într-un adevărat titlu-hit.

Blood Suckers: (RTP: 98%)

Blood Suckers are un RTP excelent de 98%, acest nivel înalt al RTP-ului fiind unul dintre principalele aspecte, care fac ca acest slot să fie unul foarte apreciat și popular. Cu o temă romantică de vampiri, acest slot cu 25 de linii este unul dintre cele mai populare sloturi Netent. Jocul este rapid și distractiv, are două caracteristici speciale diferite.

Kings of Chicago: (RTP: 97,8%)

Kings of Chicago este un slot unic în felul său, dezvoltat de către Netent, care combină video poker cu un slot obișnuit. În loc de simbolurile slot tradiționale, există simboluri de cărți pe role. Combinațiile de poker câștigătoare pot aduce jucătorilor plăți mai mari decât sloturile medii. Sunt disponibile și anumite funcții speciale, de exemplu, simbolul Joker plătește dublu.

Merită sau nu să jucați la aceste sloturi care plătesc bine?

O altă diferență dintre sloturile menționate mai sus și celelalte sloturi online ține și de faptul că acestea sunt mult mai volatile decât media. Acest lucru înseamnă că aceste sloturi plătesc mai bine, dar ar putea plăti mai rar decât celelalte. Aici deja depinde de stilul tău de joc și de așteptările pe care le ai atât pe partea pe distracție, cât și pe partea de obținere a potențialelor câștiguri.

Concluzie

În acest articol ți-am oferit detalii despre sloturile care plătesc bine, dar și ți-am oferit exemple concrete de titluri casino de acest tip. Asemenea sloturi pot fi destul de distractive și pot oferi câștiguri potențiale, doar că trebuie să ții cont și de nivelul de volatilitate a acestora. Și, nu în ultimul rând, chiar și asupra acestor sloturi acționează regulile generale ale jocului responsabil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe