Doi copii, răniți într-un grav accident produs în Râmnicu Vâlcea. Mașina lor, răsturnată în centrul orașului

marți, 7 martie 2023

O mamă care se grăbea să-și transporte cei doi copii la școală a fost implicată într-un grav accident produs în Râmnicu Vâlcea. Mașina acestora s-a răsturnat în centrul orașului.
Accident grav în Râmnicu Vâlcea. O mașină s-a răsturnat în centrul orașului. Doi copii au fost răniți.

Doi copii de 7 ani au fost aproape de o tragedie, marți dimineață, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Cei doi au fost răniți după ce mașina în care se aflau, condusă de o femeie, s-a răsturnat în centrul orașului.

Accident grav în Râmnicu Vâlcea. O mașină s-a răsturnat în centrul orașului. Doi copii au fost răniți

Din primele informații, evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 8.00. La o intersecție din centrul municipiului, la ieșirea de pe un pod, s-a produs un carambol între trei autoturisme. În urma coliziunii violente, una dintre mașini, în care se aflau ca pasageri doi copii, s-a răsturnat.

Din datele IPJ Vâlcea reiese că o femeie de 36 de ani, din Râmnicu Vâlcea, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, vehiculul ei ar fi lovit un al treilea autoturism, după care s-a răsturnat.

În ceea ce-i privește pe cei doi copii, aceștia au fost răniți și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Din imaginile postate pe site-ul GazetaVâlceană se observă cum mașina răsturnată cu cei doi copii la bord a fost la un pas să ajungă pe trotuar. În urma impactului violent produs, au fost distruse separatoarele dintre trotuar și carosabil.

”La data de 7 martie, in jurul orei 08:00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Râmnicu Vâlcea, soldat cu rănirea a două persoane.

Din primele date, s-a stabilit că o femeie de 36 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, în municipiul Râmnicu Vâlcea ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma impactului, aceasta ar fi lovit un al treilea autoturism, după care s-a răsturnat. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis purtătoarea de cuvânt a IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe