Demers penibil și cinic al viceprimarului Virgil Pîrvulescu

joi, 23 martie 2023
Printr-un demers deopotrivă penibil și cinic, viceprimarul Virgil Pîrvulescu își pregătește o ieșire urâtă din istoria politico-administrativă a Râmnicului
Pe strada 1 Mai din Râmnicu Vâlcea figurează aproximativ 50 de imobile – case particulare. Tot aici își au adresele două firme și un cabinet stomatologic. La ultimele alegeri, în listele electorale de pe această stradă figurau 111 persoane cu drept de vot (respectiv cu vârsta peste 18 ani), iar circa 200 de cărți de identitate au fost eliberate pentru locuitorii acestei străzi (adică având vârsta de peste 14 ani).
Schimbarea denumirii străzii 1 Mai cu orice alt nume înseamnă pentru toți cei de mai sus modificarea tuturor contractelor de utilități (pentru gaze, apă-canalizare, energie electrică, telefonie fixă/mobilă, cablu tv). Mai înseamnă schimbarea tuturor cărților de identitate emise pe vechiul nume al acestei străzi. Cele câteva firme care funcționează aici vor trebui nu doar să-și schimbe și ele contractele de utilități, dar și toate documentele de identificare comercială care, grație birocrației românești, sunt multe și anevoios de eliberat.
Propunerea viceprimarului Virgil Pîrvulescu de schimbare a denumirii străzii 1 Mai în strada Dr. Teleki E. Samoil încearcă penibil să exploateze memoria și bunul renume al acestei personalități locale, recent plecată dintre noi, și pare justificată doar de contextul unei lipse TOTALE de activitate administrativă în Primăria Municipiului a viceprimarului liberal; în eventualitatea concretizării sale, acest demers va duce la punerea pe drumuri a sute de oameni, care vor trebui, într-un interval scurt de timp, să-și schimbe sau să-și actualizeze toate documentele personale ori comerciale ce conțin informații despre adresă.
Cu două zile înaintea termenului de judecată în procesul de la Înalta Curte de Casație și Justiție în care Agenția Națională de Integritate își poate confirma verdictul de incompatibilitate (confirmat deja de Curtea de Apel Pitești) dat viceprimarului Virgil Pîrvulescu, acesta își pregătește o ieșire tristă și urâtă din istoria politico-administrativă a Râmnicului printr-un demers cinic, al cărui rezultat direct ar produce o sumă de probleme birocratice unui număr semnificativ de locuitori ai municipiului!
Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe