Ședință extraordinară a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea

sâmbătă, 11 mai 2024

PROIECTUL ORDINII DE ZI A ȘEDINȚEI EXTRAORDINARE DIN DATA DE 15.05.2024:

 

 1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale, prin demisie, a mandatului de consilier local al domnului Nuică Ionuț-Eduard, precum și vacantarea locului de consilier local - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiei de specialitate nr.1.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului Amenajare Parc ”Capela”, cod SMIS 320123 și a cheltuielilor legate de proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
 3. Proiect de hotărâre privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Dezvoltare locală în comunități marginalizate, componenta 1 – Colonie Nuci” - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.4.
 4. Proiect de hotărâre privind transmiterea unui teren în suprafață de 1000 m.p. în folosință gratuită către Parohia Goranu, pentru construirea unui lăcaș de cult - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.3 și nr.5.
 5. Proiect de hotărâre privind punerea la dispoziția Autorității Judecătorești Tribunalul Vâlcea, pe perioadă determinată, a unor spații aparținând domeniului public al municipiului - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.3.
 6. Proiect de hotărâre privind premierea echipei de handbal feminin tineret Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea și a colectivului tehnic pentru câștigarea locului II la Turneul final (Final 8), desfășurat în perioada 22 – 25 aprilie 2024 - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe