Ce accesorii de par sa alegi daca vei fi in curand mireasa

sâmbătă, 25 martie 2023
Ziua nuntii este una dintre cele mai importante zile din viata unui cuplu, si cu siguranta atat mirele cat si mireasa isi doresc sa arate impecabil la cel mai important eveniment din viata lor.

Dupa ce pregatesc totul (alegerea unui wedding planner, alegerea dj-ului, alegerea celor mai bune servicii foto si video si sala de evenimente), viitorii miri mai trebuie sa isi aleaga tinuta pentru eveniment. Mirele isi va alege mult mai simplu costumul, pantofii si accesoriile, in timp ce mireasa va studia zeci de rochii de mireasa, si va cauta o multime de accesorii la moda pentru mirese, astfel incat sa arate impecabil in ziua marelui eveniment.

Accesoriile de par sunt atat de variate si superbe, incat nu e de mirare ca multe mirese renunta la voal pentru a scoate in evidenta o coafura luxoasa si de vis. Alternativa sub forma de diadema mireasa, tiara, coronita din flori vii, pieptene, bentita sau agrafa decorata cu cristale a devenit foarte tentanta. Mai jos vei gasi detalii despre bijuteriile care au devenit un “must-have” pentru mirese si stilisti.

Diadema

Diademele de mireasa in forma de coronita sunt accesoriul perfect pentru mireasa delicata, care isi doreste sa arate in ziua nuntii ca o adevarata printesa. Aceste accesorii se potrivesc cu foarte multe stiluri de coafat, de la bucle pana la cocuri moderne.

Diadema care cuprinde tot capul se potriveste rochiilor de mireasa romantice si vintage. Acestea pot fi purtate cu sau fara voal si iti vor oferi o alura regala in ziua nuntii. Diademele pot fi incrustate cu cristale de diferite forme si marimi sau aplicate cu tulle sau matase.

La VeeShop.ro poti gasi foarte multe stiluri de diademe, de la modele complicate pana la versiuni simple elegante si moderne.

Tiara

Avand radacini in reprezentarea figurilor regale inca din Antichitate, tiara este asociata contextului nuntii incepand cu secolul al XIX-lea, devenind accesibila si femeilor care nu fac parte din aristocratie. Valoarea simbolica i se pastreaza insa pana astazi, intrucat femeile care o poarta in ziua nuntii capata o grandoare a prezentei demna de reginele din istorie.

Daca esti adepta „dulcelui stil clasic” si crezi ca tiara este accesoriul perfect pentru tine, trebuie sa stii ca este foarte versatila, potrivindu-se unei game largi de coafuri de mireasa, de la cocuri rebele sau atent finisate la celebrele bucle lejere de nunta.

Agrafe de par

Probabil ca ai impresia ca agrafele nu pot concura cu diademele sau tiarele. Dar trebuie sa stii ca sunt multe stiluri uimitoare de coafare si de fixare care se pot crea cu aceste aparent simple agrafe!

Acestea se gasesc intr-o gama destul de variata: decorate cu pietre, cristale, perle, flori artificiale sau vii, tesaturi, figuri ceramice, incat cu siguranta vei gasi printre ele ceva care sa se asorteze cu orice tema si stil de nunta!

Strabunicile si bunicile noastre foloseau din plin agrafe de par pentru crearea unor cocuri. In prezent, miresele prefera aceste accesorii pentru cocuri elaborate, moderne si elegante, pentru ca desi acestea sunt subtiri si usoare, ele fixeaza minunat coafura fara sa rupa firele de par, iar decoratiunile de pe ace completeza perfect look-ul.

Nu trebuie sa cheltuiesti o avere pe accesorii! Daca nu iti permiti diamante, poti opta pentru accesorii de par accesibile si de efect, precum cele de la VeeShop.ro, care vor amplifica frumusetea naturala a oricarei mirese!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe