Andra Bica: Prețuire și mulțumire pentru o echipă frumoasă!

marți, 7 martie 2023

Cu prețuire și mulțumire pentru o echipă frumoasă!

Pentru colegele mele de serviciu, colegele mele de la PSD, cele cu care mă întâlnesc foarte des în activitatea mea, m-am gândit împreună cu domnul președinte Constantin Rădulescu să organizăm o seară a doamnelor și domnișoarelor în semn de mulțumire și prețuire pentru activitatea pe care o desfășoară alături de noi zi de zi.

Colegele de la Consiliul Județean înseamnă foarte mult pentru mine, pentru că știu cât de mult efort, cât de multă muncă depun pentru ca proiectele nostre să reușească. Alături de noi în partid avem o echipă de doamne și domnișoare care deși au job-urile dumnealor, activitățile proprii, aproape zilnic vin la partid și ne sprijină acțiunile noastre. Sunt multe doamne și domnișoare nou venite în PSD și de aceea am invitat și colegi de la TSD Râmnicu Vâlcea sau de la OFSD Râmnicu Vâlcea.

A fost o seară frumoasă în care am fost bucuroasă și onorată de prezența colegelor noastre, cărora le mulțumesc din suflet pentru fiecare minut pe care îl petrecem împreună în administrație sau în politică!

 

Andra Bica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe