Ștefan Vuza, Președinte Chimcomplex, nu obosește niciodată să transforme ideile în realitate

duminică, 19 februarie 2023

De când și-a înființat propria companie în urmă cu 28 de ani, Ștefan Vuza a continuat să dezvolte afaceri de succes în industrie. Fondator al SCR GRUP, a crescut sistematic și s-a îndrăgostit de Chimcomplex, o companie chimică românească cu tradiție. După cumpărarea sa, visul său a fost să reînvie industria chimică din România, iar în 2018 a achiziționat activele Oltchim. Pas cu pas a construit în industria chimică românească un colos – Grupul CRC (Compania Română de Chimiei) format astăzi din 18 companii. Dl. Vuza conduce Chimcomplex S.A. Borzești din 2018 din poziția de Președinte.

Acesta pune accent pe inovație: în produse și aplicații noi pentru reducerea amprentei ecologice, dar și în proiecte vizionare pentru realizarea Pactului Verde.

Este absolvent al Școlii Militare și ASE – Relații Economice Internaționale; Finanțe – Bănci și licențiat în Științe Juridice la Facultatea de Drept – Universitatea București. Are 3 mastere în: Tranzacții Economice Internaționale, Psihologie Industrială și Organizațională și Științe Politice și un doctorat în economie la Universitatea Babeș Bolyai, Cluj – Napoca.

Este un iubitor de munte, pasionat de Lego și filantrop care nu obosește niciodată să transforme ideile în realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe