Prichindelul tău crește și vrei să îi cumperi un cadou frumos? DESCOPERĂ 5 idei de jucării care ar putea să îi fie pe plac  

luni, 20 februarie 2023

 

Cu siguranță că orice părinte cunoaște pe propria piele cât de repede trece timpul, mai ales când vine vorba de creșterea și dezvoltarea copiilor lor. Cum fiecare etapă este frumoasă, este recomandat să o marchezi cu un cadou special, de care să își aducă aminte cu plăcere. 

În rândurile următoare poți descoperi câteva recomandări interesante de cadouri pentru copii, din care să te inspiri la următoarele cumpărături.

Ce cadouri îi poți face micuțului tău și care sunt tendințele actuale in materie de jucării?

  1. Trambulină

Copiii adoră să țopăie și să își creeze propriul spectacol, indiferent de locul în care se află. Ca părinte, poți participa și tu la bucuria micuțului, oferindu-i un cadou deosebit. Astfel, dacă spațiul locuinței sau casei îți permite, poți opta pentru o trambulină cu diametru de 100 de centimetri și confecționată din materiale plastice și cadru rigid. 

Bucuria va fi cu adevărat mare pentru că jucăriile de acest gen sunt pe placul celor mici, în orice moment al zilei. În acest sens, poți alege o trambulină pentru copii de pe Altex.ro, nu înainte de a verifica dimensiunile și greutatea susținută.

  1. Mașinuță electrică

Mașinuțele electrice pot fi utilizate de prichindeii cu vârsta de cel puțin 2 ani si pot fi un cadou deosebit din partea părinților sau prietenilor. Fabricate cu licență oferită chiar de marii producători de mașini autentice, asemenea jucării sunt captivante pentru copii și le oferă libertatea mult dorită. 

În plus, cu ajutorul acestor mașinuțe își pot dezvolta îndeletnicirea într-ale condusului, vor fi fascinați de butoane și luminițe și îi vor ține ocupați pentru câteva ore.

  1. Set de puzzle

Dacă prichindelul tău dă semne că îi plac lucrurile creative și este atent la detalii, un set de puzzle poate fi un cadou minunat. Ofertele de acest gen sunt atrăgătoare pentru micuți și părinți deopotrivă și împreună puteți alege puzzle-uri cu animale sau cu desenele preferate. 

Mai mult decât atât, puteți avea parte de timp de calitate, rezolvând puzzle-uri colorate și descoperind personajele preferate.

  1. Mini bucătărie

O bucătărie de jucărie este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fetițe. Cu farfurii, blat de lucru și ustensile în miniatură, bucătăriile de copii pot fi încântătoare pentru cei mici, mai ales dacă aceștia au început deja să cotrobăie prin bucătăria adevărată și să scoată toate lucrurile din sertar. Important este să alegi în funcție de vârstă și să fii atent la riscul ce îl pot prezenta piesele de mici dimensiuni.

  1. Atelier de mesterit

La fel ca și în cazul mini bucătăriilor pentru copii, atelierele de meșterit sunt recomandate atât pentru băieți, cât și pentru fetițele curioase într-ale reparațiilor prin casă. 

Dacă prichindelul tău stă după tine atunci când meșterești cu șurubelnițele și ciocanul, poate ar fi momentul să achiziționezi un set de ustensile, cu tot cu blat de lucru, dedicat celor mici și iscusiți. Jucăriile de acest gen se găsesc la magazinele de specialitate, însă pot fi comandate și online, dacă această metodă ți se pare mai simplă.

Așadar, aceste 5 idei de cadouri pentru cei mici ar putea să se regăsească pe lista de preferințe ale părinților, ținând cont de hobby-urile dezvoltate și de înclinațiile micuților lor. Important este ca aceștia să descopere, alături de părinți, bucuria jocurilor și jucăriilor potrivite vârstei lor.

Sursă foto: Pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe