Handbal de 10, chimie de 10! Chimcomplex S.A. Borzesti devine partener finanțator al handbalului de mare clasă jucat de SCM Râmnicu Vâlcea - Handbal feminin

joi, 5 ianuarie 2023

Handbal de 10, chimie de 10!
Chimcomplex S.A. Borzesti devine partener finanțator al handbalului de mare clasă jucat de SCM Râmnicu Vâlcea - Handbal feminin

“𝘕𝘦-𝘢𝘮 𝘢𝘭𝘢t𝘶𝘳𝘢𝘵 𝘤𝘶 𝘨𝘢𝘯𝘥𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘢 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘢 𝘶𝘯 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦𝘯𝘦𝘳𝘪𝘢𝘵 𝘪𝘴𝘵𝘰𝘳𝘪𝘤 𝘴𝘪 𝘵𝘰𝘵𝘰𝘥𝘢𝘵𝘢 𝘥𝘦 𝘢 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘵𝘳𝘶𝘪 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘤, 𝘱𝘢𝘴 𝘤𝘶 𝘱𝘢𝘴, 𝘢𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵𝘢 𝘱𝘰𝘷𝘦𝘴𝘵𝘦, 𝘭𝘢 𝘧𝘦𝘭 𝘤𝘢 𝘪𝘯 𝘤𝘩𝘪𝘮𝘪𝘦. 𝘗𝘰𝘵𝘦𝘯𝘵i𝘢𝘭𝘶𝘭 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘮𝘢𝘳𝘦, 𝘰 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘱𝘢 𝘥𝘦 𝘷𝘢𝘭𝘰𝘢𝘳𝘦 𝘪𝘴𝘵𝘰𝘳𝘪𝘤𝘢, 𝘶𝘯 𝘤𝘭𝘶𝘣 𝘥𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘥𝘪𝘵i𝘦, 𝘴𝘶𝘴𝘵i𝘯𝘶𝘵 𝘥𝘦 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦𝘯𝘦𝘳𝘪 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘯𝘵𝘢𝘵𝘰𝘳𝘪 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘳𝘯𝘪𝘤𝘪 𝘴𝘪 𝘥𝘦 𝘴𝘶𝘱𝘰𝘳𝘵𝘦𝘳𝘪 𝘤𝘶 𝘱𝘢𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘷𝘢 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘢 𝘴𝘢 𝘤𝘢s𝘵𝘪𝘨𝘦. 𝘕𝘦 𝘴𝘦𝘵𝘢𝘮 𝘰𝘣𝘪𝘦𝘤𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘢𝘮𝘣𝘪𝘵i𝘰𝘢𝘴𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘷𝘪𝘯𝘥 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦𝘯𝘦𝘳𝘪𝘢𝘵, 𝘷𝘪𝘻𝘪𝘶𝘯𝘦𝘢 𝘯𝘰𝘢𝘴𝘵𝘳𝘢 𝘮𝘦𝘳𝘨𝘦 𝘧𝘰𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘴𝘪 𝘢𝘷𝘦𝘮 𝘪𝘯𝘤𝘳𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘤𝘢 𝘰 𝘴𝘢 𝘰𝘣𝘵𝘪𝘯𝘦𝘮 𝘪𝘮𝘱𝘳𝘦𝘶𝘯𝘢 𝘳𝘦𝘻𝘶𝘭𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘳𝘦𝘮𝘢𝘳𝘤𝘢𝘣𝘪𝘭𝘦 𝘴𝘪 𝘰 𝘦𝘷𝘰𝘭𝘶𝘵𝘪𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘵𝘢𝘯𝘵𝘢 d𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘢 𝘧𝘪𝘮 𝘮𝘢𝘯𝘥𝘳𝘪 𝘻𝘪 𝘥𝘦 𝘻𝘪.” a declarat Ștefan Vuza, Președinte și CEO Chimcomplex.

#ÎmpreunăPentruPerformanță

Echipa antrenată de Bent Dahl este pe locul 5 în campionat, cu 25 de puncte din 11 jocuri și se luptă pentru a prinde un loc de cupă europeană și în sezonul viitor.

Vâlcea este calificată și în grupele EHF European League și va susține primul joc duminică, de la ora 15.00, în Sala Traian, cu Praktiker VAC (Ungaria).

Alături de SCM, din grupa D a EHF European League mai fac parte Paris 92 (Franța), Praktiker VAC și Thuringer HC (Germania), iar primele două clasate se califică în sferturile de finală.

Chimcomplex S.A. este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli și clorosodice. Este o companie strategică pentru economia românească, cel mai mare combinat de produse chimice, cu două platforme industriale, la Onești și Râmnicu Vâlcea.

Chimcomplex este o companie cu o tradiție de aproape 70 de ani, care dezvoltă produse de calitate pentru o viață mai bună și un viitor sustenabil. În anul 2018, Chimcomplex a achiziționat cele mai importante active ale SC Oltchim, în cadrul celei mai mari tranzacții a ultimilor 30 de ani din industria chimică, în valoare de 130 de milioane de euro.

În anul 2021 Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 2.244 miliarde de lei.

 

FB_IMG_1672933538714
#teamValcea
#powerGirls

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe