Sparle si soparle, 17.11.2022

joi, 17 noiembrie 2022

 

  •  Daca ar avea un gram de demnitate, directorul Bibliotecii Judetene Antim Ivireanul Valcea, Remus Grigorescu, si-ar depune DEMISIA la momentul aparitiei acestui articol! Instantaneu! De aproape trei ani, o societate comerciala obtine contracte pe banda rulanta de la institutia publica al carei director este pesedistul Remus Grigorescu, celebrul sinecurist local. Fara rusine, cu tupeu, in ritm alert merg incredintarile directe spre firma  S.C. Maais Mediapub S.R.L, care-i apartine unui director de ziar local! Firma vinde de toate, cam tot ce ar putea sa cumpere biblioteca judeteana! Perfect legal, la prima vedere! Problema pe care o ridicam in atentia autoritatilor judiciare, in special DNA si Agentia Nationala de Integritate, este ca sotia directorului BJAI Valcea, Elena Grigorescu, detine functia de contabil sef al firmei… S.C. Maais Mediapub S.R.L. Conflictul de interese, cel putin de natura morala, daca nu penala, este vizibil si din avion! Si-atunci de ce tolereaza Constantin Radulescu, presedintele Consiliului Judetean Valcea (institutie in subordinea careia se afla BJAI) astfel de situatii revoltatoare?! De ce il sustine pe acest ipochimen care pateaza, iata, PSD Valcea?!
    Solicitam Consiliului Judetean Valcea sa realizeze URGENT un audit pe aceasta tema sau cel putin o verificare interna si sa transmita concluziile PUBLIC, printr-un comunicat de presa.

 

  • Având în vedere ultimele prognoze meteorologice și pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR a luat decizia ca începând de joi, 17.11.2022, ora 07:00, circulația rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 - km 59+800). CNAIR a reușit în acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, să mențină circulația deschisă pe aceste rute montane o perioadă de timp mai lungă decât de obicei, însă prioritatea principală este integritatea și viața celor care merg pe drum. CNAIR recomandă conducătorilor auto care tranzitează în această perioadă rute montane să aibă autoturismele echipate de iarnă, să circule cu atenție și să respecte semnalizările și atenționările oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe