GEORGE POPOLAN: MODERNIZAREA DRUMURILOR DIN COMUNA DĂEȘTI, PROIECT INCLUS ÎN PROGRAMUL NAȚIONAL DE INVESTIȚII „ANGHEL SALIGNY”

joi, 10 noiembrie 2022

PNL Vâlcea tocmai a transmis că Guvernul de coaliție, prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a deschis luni, 07 noiembrie 2022, finanțarea pentru realizarea a 10 proiecte prevăzute în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Unul dintre aceste proiecte este modernizarea drumurilor de interes local din comuna Dăești.

Deschiderea acestei finanțări în valoare de 6 milioane de lei, este o dovadă a interesului și competenței dovedite de primarul #PNL, Popolan Gheorghe Valerian, care a contribuit decisiv la alcătuirea și aprobarea proiectului. Acesta este un exemplu în plus, pe lângă acelea amintite în ultimele săptămâni, al determinării cu care parlamenetarii și aleșii locali liberali vâlceni lucrează în beneficiul dezvoltării județului și al creșterii nivelului de trai al concetățenilor noștri. Facem, prin respectarea angajamentelor noastre, dovada că merităm încrederea vâlcenilor.

Astazi am semnat un nou contract pentru dezvoltarea localității Daesti! Mulțumesc în numele locuitorilor tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect! - George Popolan

314372148_1114717242771177_4472861546385752158_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe