Recunoaște și tratează părul subțiat cu aceste trucuri

joi, 13 octombrie 2022

Multe femei de peste 40 de ani încep să observe primele semne de subțierea părului. Coada pare mai mică ...ori poate stilistul tău a observat suvitele tale subțiate. Sau poate tocmai ai observat mai mult păr la dus și pe peria de păr.

Deși acest lucru poate provoca panică, înainte de a te stresa prea mult, amintește-ți că este 100% normal să pierzi între 50 și 100 de fire de păr pe zi. Și în funcție de cât de lung este părul tău, acesta ar putea arăta ca o mulțime de păr în peria ta. Reține că este complet natural să pierzi câteva fire de păr în fiecare zi.

Dar dacă căderea părului tău a accelerat în ultima vreme și începi să observi aceste primele semne de rărire a părului?

Înțelege ce cauzează rărirea părului la femei

  1. Fluctuații hormonale
  2. Stres crescut
  3. Nutriție precară și sănătate intestinală
  4. Îmbătrânire

Semne de subțiere și cădere a părului

  1. Un scalp mai vizibil și o subțiere la coroană
  2. Șuvițe de păr vizibil mai fine
  3. Pete de chelie neregulate
  4. O parte de păr care se lărgește
  5. O coadă mai subțire
  6. Rărirea în apropierea templelor
  7. Volum mai mic
  8. Păr mai plat
  9. Scalp uscat, iritat sau cu mâncărime
  10. Căderea semnificativă a părului

 

Soluții și sfaturi pentru remediere

Alege produse ce abundă în ingrediente sănătoase pentru păr, cum ar fi ceramida, biotina și niacinamidă, care hrănesc și susțin scalpul, îngroșând instantaneu aspectul părului! Un șampon și un balsam volumizator concepute pentru a spori volumul părului îmbătrânit ar putea fi, de asemenea. Alege produse pentru a curăța delicat și a condiționa părul subțire, plat, îmbătrânit, în timp ce adaugă corp și volum fără a-l îngreuna!

Dacă chelia se află la coroană, trage-ți părul înapoi într-un coc și fixeaza-l ușor pe loc. Folositi petice si un fixativ cu volum pentru a păstra stilul în poziție.

Să ne prindem părul într-o coadă este uneori unul dintre primele momente în care realizăm că părul nostru a început să se rărească. Solutia? Creeaza o coada mai groasa, adunand parul si formand inca o coada, la baza primeia - exista o multime de trucuri video pe TikTok, pe aceasta tema.

Pentru a camufla semnele de subțiere a părului la tâmple, cere stilistului o tunsoare drăguță cu breton, pentru a masca zona. Ai opțiuni super drăguțe pentru a ascunde rărirea părului!

 

Dacă ai de-a face cu o pierdere a volumului părului, extensiile vă pot ajuta să-l ridicați. În timp ce extensiile de salon pot fi costisitoare, extensiile clip-in sunt o opțiune mult mai accesibilă pe care o poți încerca acasă. Pur și simplu atașeaza câteva extensii aici și acolo pentru a acoperi orice puncte subțiri - ar putea fi necesar să testezi diferite tipuri de extensii pentru a vedea care funcționează cel mai bine! Sunt o modalitate foarte ușoară de a ascunde si părul subțire din partea de sus a capului, iar opțiunile actuale de pe piață sunt practic nesfârșite (pentru mai multe tipuri de breton).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe