|duminică, septembrie 25, 2022
  • Follow Us!

PRIMARUL ION VLĂDULESCU: UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DE PE RAZA COMUNEI BUDEȘTI, PREGĂTITE SĂ PRIMEASCĂ ELEVII ÎN CLASE CURATE ȘI MODERNE 

f_350_200_16777215_00_images_banner6_Budesti-Ion_Vladulescu
 

Dragi elevi, profesori și părinți,

Iată că vacanța de vară s-a încheiat, iar astăzi, 5 septembrie, este începutul unui nou an școlar. Fiecare dintre noi, indiferent dacă suntem elevi, părinţi sau profesori, sperăm ca acest an să fie mai bun decât precedentul.

Noile generaţii de elevi care păşesc pentru prima dată pragul şcolii ne reamintesc fiecăruia dintre noi emoţiile, sfiala şi optimismul pe care le-am trăit an de an în acest anotimp.

Ca în fiecare an, unitățile de învățământ de pe raza comunei Budești sunt pregătite să primească elevii în clase curate și moderne, dotate cu tot ceea ce este necesar desfășurării în cele mai bune condiții a procesului educațional.

Cu ajutorul infrastructurii școlare și a pregătirii de care dau dovadă cadrele didactice, copiii sunt îndrumați către finalizarea obiectivelor educaționale și susținuți în atingerea performanțelor școlare, astfel, menținându-se ridicat nivelul de instruire al elevilor în unitățile de învățământ de pe raza localității Budești.

Dragi elevi, vă doresc un nou an școlar plin de succes, iar dumneavoastră, profesori și părinți, vă mulțumesc pentru implicarea de care dați dovadă în buna educație a copiilor noștri!

Ion Vlădulescu-Primarul Comunei Budești

Leave a Response