Constantin Rădulescu președintele CJ Vâlcea: LA MULȚI ANI, SENIORILOR!

vineri, 30 septembrie 2022

 

M-am întâlnit vineri, 30 septembrie, la sediul Consiliului Județean Vâlcea, cu seniorii noștri din Educație, Știință și Cultură.

Am discutat despre proiectele comune pe care intenționăm să le realizăm împreună, unul dintre acestea fiind înființarea unui Consiliu Consultativ al Seniorilor. Totodată, am stabilit ultimele detalii pentru evenimentul care se va organiza, pe 18 octombrie, cu ocazia aniversării a 15 ani de la constituirea Asociației Seniorilor din Educație, Știință și Cultură – Județul Vâlcea.

Și pentru că astăzi sărbătorim „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice” i-am felicitat pe seniorii noștri pentru rezultatele muncii de o viață și le-am mulțumit pentru tot ceea ce au făcut și fac pentru Vâlcea și vâlceni.

I-am asigurat că vor găsi, în continuare, în conducerea Consiliul Județean Vâlcea, partenerul care îi respectă, îi prețuiește și pe care se pot baza întotdeauna.

Tuturor, le-am adresat și invitația de a participa la „Gala Educației”, pe care o vom organiza pe 5 octombrie, pentru a-i sărbători pe tinerii „de nota 10” ai județului Vâlcea.

Constantin Rădulescu-Președintele Consilșiului Județean Vâlcea

310062017_622387056209789_9005972110017811619_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe