Top cadouri femei – Tablouri pe panza

vineri, 26 august 2022

Femeile sunt o parte importanta a vietii noastre. Indiferent daca vorbim despre mama, sora, bunica sau partenera de viata, femeile sunt unice si trebuie pretuite in orice moment. Cadourile cu care le putem surprinde sunt diverse, iar interesul pe care il alocam unei zile speciale pentru ele este un mare semn de respect si apreciere. Iata topul celor mai frumoase cadouri femei de anul acesta:

  1. Portretele tablou pe panza. Acest tip de tablou este extrem de apreciat pentru valoarea sentimentala pe care o are. Un portret va transmite intotdeauna unul dintre momentele fericite ale persoanei careia i se adreseaza. Practic, ceea ce va trebuie sa faceti dumneavoastra va fi sa alegeti o fotografie simbolistica pentru femeia careia doriti sa-i oferiti cadoul: o amintire impreuna sau un portret de familie, spre exemplu.
  2. Tablouri abstracte. Femeile ce au o inclinatie deosebita catre arta vor aprecia intotdeauna un astfel de cadou. Picturile abstracte sunt tablouri care inspira foarte multe lucruri prin conturul nedefinit al formelor, nuantele si aspectul lor per ansamblu. Cine stie sa inteleaga este profund impresionat de un tablou abstract.
  3. Tablouri cu peisaje din natura. Natura va ramane o oaza de liniste pentru oricine. Echilibrul sau si peisajele pe care le picteaza in realitate merita sa fie surprinse in tabliuri unicat, pictate manual.

Alege cadoul dintr-o galerie de arta de calitate

Cadourile necesita o atentie maxima atunci cand sunt achizitionate. Tinand cont de faptul ca alegem sa ne exprimam sentimentele fata de o persoana printr-un dar, in primul rand, calitatea trebuie sa fie exceptionala. Acest lucru este un semn de respect fata de persoana careia ne adresam.

Peste 100 de artisti din Romania au propus exponate unicate intr-o adevarata galerie de arta. Unicitatea si originalitatea unui tablou sunt alte elemente care il fac un cadou cu adevarat deosebit. Lucrurile banale nu mai impresioneaza de mult pe nimeni, iar pentru o femeie va trebui sa plusati la cele mai inalte standarde.

Lipsa timpului nu mai reprezinta o problema pentru ca galeria nu este una fizica. Internetul este cel mai bun prieten atunci cand timpul ne este un inamic. Comenzile online sunt strategia pe care cei mai multi barbati o folosesc pentru a-si surprinde cele mai importante femei din viata lor.

Iata cateva websiteuri de unde poti achizitiona tablouri pictate pe panza sau cadouri personalizate pentru femei, fie ea sotia ta, sefa sau nasa de cununie / botez:

  1. GaleriaMea.ro – O galerie de arta 100% romaneasca, unde expun mai multe de 200 de artisti romani. Fiecare tablou este original, pictat direct pe panza, si semnat de pictori talentati din Romania. Intri in contact direct cu pictorul, este ca si cum ai cumpara direct din atelierul acestuia. Galeria nu aplica comision la vanzarea de tablouri.
  2. GaleriaQ.ro – Daca crezi ca un tablou original, pictat direct pe panza este prea scump pentru tine, atunci te invitam sa vizitezi GaleriaQ. Este o galerie de arta ce vinde creatii proprii, pictate digital, tablouri pe panza unice semnate de catre galerie. Este destinata acelor clienti care doresc un tablou cu aspect de pictat pe panza, dar la un pret mai convenabil pentru toate buzunarele.
  3. PicturaMea.ro – Este pentru cei ce au nevoie de un cadou de arta personalizat, pentru sotie, sefi sau nasi. Ofera-i portretul pe panza dupa poza, un cadou personalizat perfect pentru orice ocazie. Toate tablourile personalizate vin cu transport gratuit, gata de agatat pe perete.

Tablouri dormitor – decoratiunea cea mai importanta din aceasta camera

Printre decoratiunile cu care alegem sa cream desing-ul unui dormitor, tablourile sunt cele mai importante. Din niciunul dintre spatiile de locuit, living, hol sau chiar bucatarie, nu trebuie sa lipseasca un tablou.

Alegerea unui tablou potrivit pentru dormitor este un pas pe care trebuie sa-l faceti alaturi de partener. Sunt o multime de modele de tablouri dormitor dintre care sa alegeti, cu siguranta veti gasi un astfel de accesoriu care sa va imbogateasca design-ul ales in spatiul de odihna.

Printre cele mai ravnite tablouri dormitor sunt cele alb-negru sau cele in nuante pale, calde. Oameii aleg astfel de tablouri pentru ca dormitorul este, prin excelenta, spatiul destinat relaxarii.

doamna-cu-vioara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe