Chimcomplex S.A. informează investitorii în legătură cu închiderea temporară a activităţii de producţie în cadrul platformei industriale Rm. Vâlcea pe o perioada de 14 zile începând cu ziua de mâine pana la remedierea defecţiunilor tehnice apărute la CET Govora S.A şi repornirea furnizării cu energie şi abur, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, CET Govora SA a informat în legătură cu oprirea în avarie a generatoarelor G3 si G4, urmată de un incendiu la cablurile de evacuare a energiei electrice, iar cazanul de abur s-a spart, devenind indisponibil. Aceste evenimente afectează funcţionarea platformei industriale a Chimcomplex din Rm. Vâlcea, în sensul că a fost întreruptă furnizarea energiei electrice şi a aburului industrial de către CET Govora S.A., principalul furnizor de energie electrică şi abur industrial al platformei.

Contractele individuale de muncă ale salariaţilor afectaţi de încetarea temporară a activităţii se suspendă în această perioadă, aceştia urmând să primească o indemnizaţie de 75% din salariul de bază, conform prevederilor legale aplicabile şi contractului colectiv de muncă, se mai arată în comunicat.