|duminică, august 14, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 25.07.2022 

soparla-cu-volanas

 

  • „Veste bună” pentru angajații societății Prelcet: consiliul de administraţie i-a prelungit mandatul „tânărului” director Valeru Amza. Astfel, în urma dezbaterilor, cu unanimitate de voturi, consiliul de administraţie al Prelcet a aprobat prelungirea mandatului directorului provizoriu al societăţii Valeru Amza (62 de ani) cu două luni, în conformitate cu dispoziţiile art. 64 indice 2 din OUG nr. 109/2011. A mai fost aprobat actul adiţional la contractul de mandat privind prelungirea duratei acestuia cu 2 luni, cu o remuneraţie stabilită conform Deciziei CA nr. 4/16 martie 2022 a societății Prelcet.

 

  • Au fost începute lucrările de întreținere la podul peste râul Cerna de pe DN 65C, localitatea Ladești, județul Vâlcea. DRDP Craiova anunță că se intervine prin lucrări de demolare placa de suprabetonare și trotuare. Se vor realiza culee noi la cele 2 rampe. Se vor executa lucrări de precomprimare la nivelul grinzilor și rigolelor cu cabluri de înaltă rezistență în vederea consolidării. Se vor consolida nodurile infrastructurii prin cămășuieli de beton armat. Ulterior se reface placa de suprabetonare, calea de rulare și trotuarele. Durata estimată a intervenției este de 4 luni. Pe perioada execuției circulația rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule. Menționăm faptul că pe pod circulația era restricționată la 3,5 tone.

 

  • De la Agenția Pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Vâlcea, consilierul județean liberal Victor Popescu a încasat anul trecut enorma sumă de 1,2 miliarde de lei vechi (adică 100 milioane lei vechi net pe lună), bașca cei 131 milioane de lei vechi de la Consiliul Județean. Conform declarației de avere, Victor Popescu (fiul fostului primar din Boișoara, Petre Popescu) mai deține două mașini Volkswagen, o casă de locuit în Râmnicu Vâlcea cumpărată în 2011, plus trei terenuri (două în comuna Boișoara și unul în Râmnicu Vâlcea). În 2021, soția consilierului județean PNL a trebuit să se „mulțumească” cu 665 milioane de lei încasați din salarii de la Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica SA Vâlcea.

 

Leave a Response