Cazinourile online și scurta lor istorie

luni, 18 iulie 2022

De când primul cazinou online a fost lansat în anul 1996, industria jocurilor de noroc online a crescut enorm de-a lungul anilor și contribuie cu o parte semnificativă la întreaga activitate a jocurilor de noroc care are loc astăzi în întreaga lume. În prezent, există mii de cazinouri online de bună calitate, inclusiv unele dintre cele mai bine cotate pe care le puteți găsi la un cazinou online din Noua Zeelandă; asta în afară de portaluri de poker online, site-uri de rezervări sportive și multe altele. Jocurile de noroc online au devenit o industrie de miliarde de dolari și urmează să crească mai mult în viitorul apropiat. Permiteți-ne să vă oferim o scurtă prezentare a istoriei asociate cu industria cazinourilor online ca să înțelegeți cum au ajuns platforme foarte populare precum Betano să ofere o experiență unică în materie de pariuri sportive. Un eveniment major care poate fi atribuit creării industriei cazinourilor online este „Legea privind comerțul și procesarea liberă” care a fost implementată de guvernul Antigua și Barbuda în anul 1994. A rezultat ca această mică țară din Caraibe să obțină dreptul de a emite licențe organizațiilor care doreau să înceapă propriile cazinouri online.

Revoluția jocurilor de noroc

În 1994, un alt eveniment important a avut loc la distanța unui ocean, în Insula Man. O companie numită Microgaming a luat ființă.

Pe atunci când a fost lansat, Microgaming nu avea un buget mare sau o echipă mare, dar a avut dedicația de a deveni creatorul primului cazinou online complet operațional din lume. Platforma pe care a lansat-o a fost destul de diferită de cele mai bine cotate platforme de cazino online pe care le vedem astăzi. Cu toate acestea, a revoluționat complet lumea jocurilor de noroc, deoarece le-a oferit jucătorilor posibilitatea de a se răsfăța cu jocurile lor preferate de cazinou din confortul camerelor lor de zi, într-o perioadă în care oamenii erau încă noi în World Wide Web.

De-a lungul anilor, mai multe companii au fost lansate și au încercat să își susțină pretenția ca pionieri ai industriei jocurilor de noroc online, dar munca asiduă și dăruirea uimitoare depusă de echipa Microgaming, combinate cu realizările lor ulterioare, i-au făcut adevărați inovatori în acest domeniu și i-a stabilit ca lideri al lumii jocurilor de noroc online.

În mai puțin de un an, în 1995, a fost lansată o altă companie numită Cryptologic, specializată în tranzacții efective de bani pe Internet. Un produs ca al lor a fost piesa lipsă necesară în crearea unei platforme de jocuri de noroc online cu bani reali. Ei și-au lansat propriul cazinou, care este binecunoscut chiar și până în prezent. Cryptologic a schimbat modul în care tranzacțiile monetare au avut loc pe internet, făcându-l un proces extrem de sigur și rapid pentru jucători. Prin urmare, merită, de asemenea, un loc alături de Microgaming ca pionieri ai lumii jocurilor de noroc online.

De când primul cazinou online a fost lansat în anul 1996, industria jocurilor de noroc online a crescut enorm de-a lungul anilor și contribuie cu o parte semnificativă la întreaga activitate a jocurilor de noroc care are loc astăzi în întreaga lume.

Tehnologizarea-pariurilor-sportive

Tehnologizarea pariurilor sportive

Odată ce au apărut primele cazinouri online, oamenilor nu le-a luat mult timp să înțeleagă potențialul uriaș al acestei industrii. Un număr mare de cazinouri au apărut până la începutul mileniului. Fiecare operator a încercat să fie cel mai bun, oferind o mare varietate de jocuri de cazino. Și din moment ce tehnologiile informatice erau destul de noi la acea vreme, companiile trebuiau să muncească foarte mult pentru a atrage atenția oamenilor. Așa au apărut „bonusurile de bun venit”!

Cererea pentru jocurile de cazinou online și competiția dintre platformele de jocuri de noroc au dus la introducerea diferitelor jocuri de cazinou new age, multe dintre ele dezvoltate de Microgaming.

Astăzi, industria jocurilor de noroc online a parcurs un drum lung de unde a început, cu jocurile de cazinou mobile și criptomonedele conducându-le în era următoare.

Cazinourile online sunt accesibile oriunde în lume, cu condiția să aveți o conexiune la internet, în timp ce cazinourile fizice pot fi adesea situate în locații mai greu accesibile.

Cazinourile tradiționale au un cost de funcționare mai mare în comparație cu online. Acest lucru permite cazinourilor online să ofere oferte mari de înscriere și bonusuri pentru a-și atrage și păstra jucătorii.

Costurile generale mai mici permit ca cazinourile online să fie gestionate mai ieftin. Nu trebuie achiziționate mese și, de multe ori, trebuie să fie angajat mai puțin personal pentru a menține întreținerea cazinoului online.

Pokerul online datează de la sfârșitul anilor 1990 și continuă să crească până în zilele noastre șidin ce în ce mai mulți jucători  se alătură cazinourilor în fiecare zi. Această popularitate crescută a înregistrat și o creștere a numărului de cazinouri online din care să alegeți. Nu este neobișnuit ca un jucător să se înscrie pe mai multe site-uri diferite.

O diferență evidentă să joci online și nu în persoană este că nu stai în fața dealerului și/sau al altor jucători, așa cum ai face dacă ai juca poker sau ruletă. Mulți văd acest lucru ca pe un dezavantaj, neputând citi limbajul corpului și reacțiile altora.

Un alt factor este rata vitezei de joc. Cazinourile online nu trebuie să-și facă griji cu privire la colectarea cărților sau amestecarea, astfel încât jocul este mai rapid. În schimb, există mai multe întârzieri când se joacă în mod tradițional.

S-a pus la îndoială în trecut dacă operatorii sunt implicați în fraude. Forumurile sunt adesea pline de acuzații de tranzacționare non-aleatorie de cărți în poker, de exemplu, și chiar de afirmații că roboții joacă împotriva jucătorilor umani. Cu toate acestea, cazinourile online sunt reglementate și au existat o serie de ocazii în care companiile au fost închise pentru încălcarea legilor. Aceste reglementări ajută jucătorii să se simtă în siguranță atunci când joacă online.

Concluzie

Indiferent dacă preferi să joci la un cazinou real sau online, cel mai important lucru este să te bucuri de el, în forma în care îl regăsești astăzi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe