|luni, august 8, 2022
  • Follow Us!

Accident cu patru victime în Vâlcea, pe DN64. Traficul, blocat total. Doi răniţi, în stare foarte gravă 

1200x630

Un accident rutier produs marţi dimineaţa, 5 iulie, pe un drum naţional din judeţul Vâlcea, într-o zonă în care deseori se produc astfel de evenimente, a necesitat intervenţia a nu mai puţin de şase autospeciale de intervenţie – informeaza adevarul.ro

Evenimentul rutier a avut loc pe DN 64, în localitatea Ioneşti – Vâlcea. Pentru două dintre victime s-a declanşat cod roşu, iar pentru celelalte două cod galben.

„Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că, din cauze care urmează a fi stabilite, două autoturisme au intrat în coliziune. Din impact, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un cap de pod, conducătorul auto fiind încarcerat. Traficul este blocat total”, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Georgiana Stancu.

Ea a precizat că se fac cercetări la faţa locului pentru a se afla cauzele care au dus la producerea accidentului.

La intervenţie au fost solicitaţi şi paramedicii SMURD, şi echipajele de descarcerare.

„O persoană a rămas încarcerată, iar alte trei au suferit multiple traumatisme. La faţa locului au fost trimise şase autospeciale de intervenţie: un echipaj pentru Descarcerare, un echipaj SMURD, câte un ASAS – pentru stingere incendiu şi un AMOP – pentru munca operativă, dar şi două echipaje din partea Serviciului Judeţean de Aambulanţă”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.

646x404

646x404 (1)

Leave a Response