Accident cu patru victime în Vâlcea, pe DN64. Traficul, blocat total. Doi răniţi, în stare foarte gravă

marți, 5 iulie 2022

Un accident rutier produs marţi dimineaţa, 5 iulie, pe un drum naţional din judeţul Vâlcea, într-o zonă în care deseori se produc astfel de evenimente, a necesitat intervenţia a nu mai puţin de şase autospeciale de intervenţie - informeaza adevarul.ro

Evenimentul rutier a avut loc pe DN 64, în localitatea Ioneşti - Vâlcea. Pentru două dintre victime s-a declanşat cod roşu, iar pentru celelalte două cod galben.

„Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că, din cauze care urmează a fi stabilite, două autoturisme au intrat în coliziune. Din impact, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un cap de pod, conducătorul auto fiind încarcerat. Traficul este blocat total”, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Georgiana Stancu.

Ea a precizat că se fac cercetări la faţa locului pentru a se afla cauzele care au dus la producerea accidentului.

La intervenţie au fost solicitaţi şi paramedicii SMURD, şi echipajele de descarcerare.

„O persoană a rămas încarcerată, iar alte trei au suferit multiple traumatisme. La faţa locului au fost trimise şase autospeciale de intervenţie: un echipaj pentru Descarcerare, un echipaj SMURD, câte un ASAS - pentru stingere incendiu şi un AMOP - pentru munca operativă, dar şi două echipaje din partea Serviciului Judeţean de Aambulanţă”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.

646x404

646x404 (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe