Cele mai frumoase bluze elegante dama de vara

marți, 21 iunie 2022
Vara este un prilej exceptional ca sa te lasi invaluita de materiale favoroase si articole vestimentare cat mai colorate, cu imprimeuri cat mai diverse si feminine. Iar o bluzita chic poate schimba intru totul cum arata tinuta ta, indiferent ca-ti pregatesti tinuta pentru o iesire in oras, mers la mare sau la locul de munca.

 

JojoFashion dispune de o varietate de bluze elegante dama fiind si locul unde gasesti cele mai bune preturi la articole moderne pentru femei, de zi cu zi sau de ocazie.

Aruncand un ochi peste tendintele de actualitate, cat si peste optiunile disponibile, am descoperit minim 5 optiuni care vor incanta toate privirile si care se vor potrivi chiar si celor mai exigente dorinte. Iata ce bluze elegante sa-ti adaugi in colectia ta de vara la viitoarea sesiune de shopping de pe JojoFashion.

Crop topuri cu imprimeuri florale

Ce poate fi mai feminin decat o bluza delicata si dintr-un material vaporos, care sa-ti puna in evidenta talia de viespe si care se va potrivi minunat atat la pantaloni, cat si la fuste?

Imprimeurile florale sunt exact ce are nevoie o adolescenta plina de viata in garderoba ei, dar se vor potrivi extraordinar si la doamnele trecute de 25 ani. Ele sunt versatile pentru orice moment al zilei si vor fi o adevarata incantare atunci cand temperaturile vor atinge cote inalte in termometre.

bluza_de_dama_cu_print_floral_multicolor_milena

Bluzele din vascoza si satin

La birou sau in zilele in care vrei sa adopti un stil cu adevarat elegant, bluzele si/sau camasile din vascoza ori satin sunt exact ce ai nevoie in mijlocul unei zile toride. Acestea se potrivesc de minune la pantalonii tip salopeta, dar vei fi impresionata de cat de bine se aseaza cu o fusta plisata sau la una din denim. In plus, daca esti mignona, poti opta pentru o fusta scurta din piele care sa-ti alungeasca forma picioarelor si sa te ajute sa pari mai inalta.

bluza-crop-dama-satin-alb-eleganta-veronique

Topurile din plasa

Vestea ca vine vara ne duce instantaneu cu gandul la concedii, la mare si distractia care se lasa asteptata in noptile de pe litoral. Iar tinuta nu poate fi mai prejos.

Aceste top-uri transparente din plasa vor fi mai mult decat potrivite pentru mers in club sau petrecerile in aer liber si le poti imbina la un sutien, un costum de baie sau un corset chic, fie peste un top simplu, astfel incat sa obtii o tinuta absolut sclipitoare in care sa fii totodata si extrem de comoda.

Topurile cu volanase

Daca ai fost deja inzestrata cu o serie de forme accentuate ce nu sunt usor de trecut cu vederea, cel mai probabil simplitatea este caracteristica care te defineste cel mai bine. Insa, femeile subtiri, tanjesc dupa acest volum pentru a se simti mai senzuale si mai increzatoare in propriul corp. Iar aceste topuri cu volanase sunt perfecte, asemeni celor cu maneci bufante.

Volanasele ofera un aer senzual, boem, inspirat din moda traditionala spaniola. Iar astfel de detalii devin un plus de valoare pentru realizarea unei tinute moderne, de efect, care sa-ti ofere un aer tanar si sofisticat.

Ii brodate

Si nu in ultimul rand, daca vrei o tinuta cu adevarat deosebita, fie pentru o zi de sarbatoare, un eveniment, o invitatie in in oras si multe altele, cea mai buna inspiratie poate fi o bluza tip ie. Acestea sunt cu adevarat incantatoare atat la capitolul imprimeu, dar si la capitolul materiale, unde te va incanta prin confortul pe care ti-l va oferi datorita panzei subtiri care previne transpiratia excesiva a pielii. Sunt si o idee extraordinara de cadou daca vrei in aceasta perioada sa-ti surprinzi cea mai buna prietena sau mama cu un gest care sa-i ajunga la suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe