Acuzații grave la adresa lui Dani Mocanu după incidentul cu tancul din Râmnicu Vâlcea: „Intenționat” VIDEO

marți, 19 aprilie 2022

Acuzații dure la adresa lui Dani Mocanu după incidentul cu tancul
Dani Mocanu este un personaj controversat din lumea publică. Acesta a reușit din nou să șocheze după ce a filmat un clip video într-un tanc. Blindatul a lovit mai multe mașini parcate în centrul orașului în timpul filmărilor. Șoferul a motivat că a vrut să evite un copil care îi apăruse în față, dar se pare că altul ar fi fost motivul din cauza căruia s-a petrecut incidentul. Ce s-ar fi întâmplat?

Acuzații grele pentru Dani Mocanu: ,,a lovit intenționat mașinile”

Videoclipul filmat într-un mod excentric pe străzile din Râmnicu Vâlcea nu a fost trecut deloc cu vederea de unii oameni. Dani Mocanu a hotărât să-și surprindă fanii și de această dată și s-a urcat la bordul unui tanc pentru piesa ,,Tancuri de război” - transmite playtech.ro

În timpul filmărilor, blindatul a lovit mai multe mașini parcate în centrul orașului. Videoclipul a strâns deja 1 milion de vizualizări și peste 1.500 de comentarii în primele patru zile. Unele din mesaje sunt cu aprecieri pentru inventivitatea artistului, iar altele cu ironii, glume și acuzații.

Transportatorul Alvis Saracen de 11 tone a fost transformat în vehicul istoric. Acesta s-a plimbat ore în șir pe străzile din Râmnicu Vâlcea în data de 13 aprilie.

„Port ilegal de grade şi de însemne militare”

La un moment dat, vehiculul a lovit mai multe mașini care erau parcate în apropiere. Martorii oculari au surprins momentul care a devenit mai apoi viral pe rețelele de socializare.

Mulți dintre internauți s-au arătat deranjați că solistul a purtat în clip uniformă militară și l-au acuzat de „port ilegal de grade şi de însemne militare”, referindu-se la decoraţiile de pe piept.

De asemenea, majoritatea persoanelor care au urmărit videoclipul au concluzionat că bărbatul a lovit intenționat automobilele de pe carosabil pentru a-și face reclamă înainte ca videoclipul să apară.

,,Ai lovit intenţionat maşinile, aşa a aflat toată ţara”

„Mi se pare că sfidează Armata României…”, a menţionat un internaut, în timp ce altul a comentat: „Medaliile se câştigă, nu se cumpără”. „Dintre toate gradele din armată, ai luat de soldat?… Măcar de aveai grade de general, ceva, stai cu gradele alea de caporal!”, a mai spus un alt român.

„Ştii să-şi faci marketing, atâta tot” „Ai lovit intenţionat maşinile, aşa a aflat toată ţara că scoate melodia”, au concluzionat mulți dintre aceștia.

De asemenea, pornind de la incidentul petrecut în urmă cu puțin timp, fanii i-au propus lui Dani Mocanu să schimbe titlul piesei din „Tancuri de război” în „Dăm cu tancul peste voi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe