Ies la iveala alte inregistrari SOCANTE cu profesorul de filozofie de la Colegiul Lahovari din Ramnicu Valcea: Nu-mi place sa omor animale, dar vreau sa omor oameni!

vineri, 21 ianuarie 2022

Ies la iveala alte inregistrari SOCANTE cu profesorul Vasiloiu Virgil de la Colegiul Naţional Alexandru Lahovari din Ramnicu Valcea. Vasiloiu a fost înregistrat de elevi afirmând că bărbaţii ”sunt Dumnezeu pe pământul ăsta”, iar femeile sunt ”handicapate”. Inspectorul scolar general Mihaela Andreianu i-a gasit circumstante atenuante si a declarat: A vrut să capteze atenţia / A folosit problematizarea ca metodă didactică.

O alta inregistrare care a ajuns la Ziarul de Valcea demonstreaza ca acest individ, nu cred ca-l mai putem numi profesor, are probleme grave de domeniul patologicului. Iata ce le spune profesorul Vasiloiu la ora de filozofie elevilor sai: ”Eu am vrut sa omor oameni, nu-mi place sa omor animale, dar vreau sa omor oameni. Am vrut sa fac chestia asta si nu m-au lasat - am vrut sa ma duc in armata sa omor oameni pentru ca e singurul loc in care poti sa omori oameni si sa nu fii pedepsit!”. Este evident ca omul are o mare problema si, din punctul nostru de vedere, reprezinta un PERICOL real la adresa elevilor sai, in ceea ce priveste mesajele pe care le transmite la cursuri. Stimata doamna, Mihaela Andreianu, sefa a invatamantului valcean, cum puteti sa sustineti un asemenea personaj... si aici a fost vorba despre o problematizare ca metoda didactica???!!! Si directoarea Colegiului Alexandru Lahovari, Stefania Cataraga, continua sa-l ”tina in brate” pe profesorul care scoate pe banda rulanta afirmatii revoltatoare in fata elevilor! De ce, doamna Cataraga, de ce incercati sa musamalizati acest caz? Este spre binele scolii ca astfel de derapaje sa fie sanctionate cu fermitate!

ASCULTATI SI VA CRUCITI: https://www.youtube.com/watch?v=QMQz-7eV1r0

Sala de clasa
Un profesor de filosofie de la Colegiul National ”Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea a fost înregistrat în timp ce le spune elevilor din clasele a XII-a că bărbaţii ”sunt Dumnezeu pe pământul ăsta”, iar femeile ”sunt handicapate”, relatează News.ro.. Şefa IŞJ Vâlcea spune că, potrivit profesorului, acesta a folosit problematizarea ca metodă didactică, pentru a desfiinţa, apoi cu argumente afirmaţia. ”Chiar şi aşa, limbajul pe care l-a folosit este unul total nepotrivit pentru un cadru didactic”, a spus șefa IŞJ Vâlcea, Mihaela Andreianu - potrivit hotnews.ro
Ştiţi că, în Marea Britanie, de vreun an de zile, s-a schimbat legislaţia în sensul acordării drepturilor animalelor. Am dat drepturi, noi, bărbaţii, că noi dăm drepturi, restul sunt degeaba, noi bărbaţii suntem Dumnezeu pe pământul ăsta, femeile nu sunt, au drepturi, deci sunt handicapate”, este discursul profesorului înregistrat pe un elev şi postat pe YouTube.
Înregistrarea se limitează la aceste afirmaţii şi este însoţită de mesajul: ”Prof. Vasiloiu Virgil de la Colegiul Naţional Alexandru Lahovari, Rm. Vâlcea, în timpul orelor de ştiinţe socio-umane, ne învaţă că FEMEILE NU AU DREPTURI, ELE AU DREPTURI DE HANDICAP”.
În urma apariţiei în spaţiul public a afirmaţiilor cadrului didactic, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea a dispus demararea de verificări.
Şefa IŞJ Vâlcea, inspectorul general Mihaela Andreianu, a declarat, pentru News.ro, că Inspectoratul a făcut primele demersuri încă de joi, ziua în care s-a aflat despre înregistrare. Inspectorul şcolar pe domeniul socio-uman a luat legătura şi cu profesorul în cauză şi cu elevii de la toate clasele a XII-a, la care acesta predă filosofie.
”Am prezentat astăzi un raport preliminar în Consiliul de Administraţie al ISJ, care a decis ca şcoala să constituie o comisie care să analizeze aspectele apărute în spaţiul public iar noi, pe de altă parte, vom face inspecţie la clasele la care domnul profesor predă disciplina filosofie”, a declarat inspectorul general al judeţului Vâlcea.
Aceasta a precizat că, în cadrul discuţiilor, profesorul a declarat că preda lecţia ”Drepturile omului” şi a folosit această declaraţie în mod ”vădit ironic” pe baza căreia şi-a construit lecţia pentru a demonta afirmaţia, folosind metoda didactică a problematizării.
”A vrut să le capteze atenţia, după care, în decursul lecţiei, a demontat aceste lucruri”, a afirmat Mihaela Andreianu.
Aceasta a precizat că elevii, la rândul lor, au afirmat ”la unison” în discuţiile cu inspectorul şcolar că discursul profesorului nu a avut un caracter discriminatoriu, arătând că acesta are ”un comportament corect” în timpul lecţiilor.
”Chiar şi fiind aşa cum spun elevii, din punctul meu de vedere, limbajul pe care lă-a folosit este unul total nepotrivit pentru un cadru didactic”, a menţionat Andreianu.
Profesorul a cărui voce se aude în înregistrări are peste 20 de ani vechime în învăţământ. Conform presei locale, acesta a fost implicat într-un incident violent, lovindu-şi un coleg chiar în incinta liceului profesorul atacat sunând, la acel moment, la Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Ies la iveala alte inregistrari SOCANTE cu profesorul de filozofie de la Colegiul Lahovari din Ramnicu Valcea: Nu-mi place sa omor animale, dar vreau sa omor oameni!”

 1. Daca ceea ce se afirma si nu sint fabulatii , acest “profesor” este un pericol sa fie lasat liber sa circule pe strazi. Nu se stie niciodata cind se dezvolta instinctual animalic de singe si se apuca sa omoare.
  Cei care au puterea sa aiba grija pentru ca pericolul ii paste la tot pasul. Cele mai expuse pot fi elevele de licei mai dezinhibate care isi arata pulpele mai mult decit trebuie.
  Aveti grija cu ipichimenul. Mare grija. Animalul de prada sta la pinda. Daca nu se iau masuri preventive cine va plati pentru furia barbidocului?

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe