George Simion, liderul AUR, isi va face nunta la Forest Retreat & Spa din Maciuca - Valcea

luni, 31 ianuarie 2022

 

George Simion (AUR) se pregătește de nuntă: „Invit toți românii. Am o singură problemă...“

George Simion, are planuri de nuntă. În acest an, liderul AUR intenționează să se așeze la casa lui. Deși se pregătește pentru marele eveniment acesta a dezvăluit că are o problemă.

„La vară (n.r. – face nunta), dar să vedem care sunt condițiile pandemice. La Vâlcea, la Maciuca am o locație frumoasă. Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat. Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, i-a mărturisit George Simion lui Robert Turcescu într-o emisiune pentru evz.ro.

Complexul turistic Forest Retreat & Spa din Maciuca este locatia unde isi va face nunta liderul AUR. Complexul ii apartine omului de afaceri Dan Nitu, patronul firmei DAMILA, fost senator PNL si ALDE.

Întrebat, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS despre planurile de nuntă, Simion a spus că are o problemă: „Invit toți românii. Am o singură problemă: stau prost cu dansul. În rest le rezolvăm pe toate, dacă ne ajută Dumnezeu“, a spus acesta, fără a da alte detalii. „V-am spus că da. Nu vă spun acum (n.r. cu cine), nu spun totul deodată, facem totul treptat“, i-a răspuns Simion Ionelei Arcanu.

De altfel, Simion a reușit să ține bine ascunsă identitatea iubitei lui, motivând că aceasta ar fi afectată de notorietatea şi de statutul lui, dar și pentru că nu-și dorește ca viitoarea soție să fie trasă la răspundere pentru deciziile luate de el în politică.

„Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată. Sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat.

O s-o cunoaşteţi la momentul potrivit”, spunea Simion la începutul lunii noiembrie 2021 în emisiunea „40 de întrebări“, moderată de Denise Rifai.

De ce nu oferă George Simion detalii despre logodnica lui

Se pare că George Simion nu vrea să-și amestece viața personală cu cea profesională. Liderul Aur nu dorește să ofere detalii despre logodnica lui, deși se pregătește de nuntă. De asemnea, acesta a dezvăluit că marele eveniment va avea loc în Vâlcea, în comuna Măciuca.

În trecut, liderul Aur a mărturisit că își ține logodnica departe de ochii curioșilor pentru că nu își dorește să fie și ea judecată pentru orice spune. Ei bine, se pare că atunci când vine vorba de viața lui personală, George Simion alege să fie discret și să nu ofere prea multe informații.

exterior-garden-day-1-forest-spa

Situat in mijlocul naturii, in sudul judetului Valcea, complexul turistic Forest Retreat & Spa va invita la relaxare, reechilibrare si regasirea starii de bine.

Te invitam intr-o calatorie inspirata de buchetul momentelor cu esenta. Forest Retreat & Spa schimba ideea de rasfat, aduce acorduri luminoase, indulcite de un caracter natural contemporan, intr-un vartej de emotii fine si note subtile de vitalitate. Capteaza atmosfera vivace a padurii ce nu doarme niciodata si se dezvaluie prin experiente memorabile, pentru ca tu sa fii pregatit pentru relaxarea completa a mintii si a simturilor intr-o inima aromata cu delicii holistice. - scrie pe site-ul de prezentare a locatiei unde isi va face nunta liderul AUR.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe