Sparle si soparle, 23.12.2021

joi, 23 decembrie 2021
  • Preşedintele PNL, Florin Cîţu, le-a răspuns liberalilor vâlceni care au solicitat o întâlnire cu liderii partidului de la Bucureşti, spunând că nu ştie cu cine să vorbească la Râmnicu Vâlcea. „Asta este marea problemă”, a spus ironic Cîţu, precizând că va da curs întâlnirii după ce bugetul pe 2022 va fi tranşat şi va exista timp. „Sunt discuţiile noastre interne. Nu ştiu cu cine să vorbesc la Râmnicu Vâlcea, asta este marea problemă. Dacă începem cu bugetul şi avem timp, bineînţeles că ne putem întâlni. Îmi plac exerciţiile de imagine, sunt foarte frumoase. PNL are o democraţie şi o arată. Mai bine să ne uităm la rezultatele de la alegeri şi îi ajutăm pe toţi să aibă rezultate mai bune”, a transmis Cîţu luni, de la Parlament. Conducerea PNL Vâlcea a solicitat oficial o întâlnire cu preşedintele PNL, Florin Cîţu, pentru a discuta „situaţia politică actuală”. Solicitarea liberalilor vâlceni vine în contextul în care nu au putut să vorbească cu liderul partidului pentru că acesta... nu le-a răspuns la telefon.

 

  • Viceprimarul Ramnicului Virgil Pirvulescu ar fi intrat in concediu medical pana pe 30 decembrie. Teoretic, acesta ar trebui sa stea acasa, sa se trateze, practic este prezent la tot felul de chermeze politice de sfarsit de an si pare a fi destul de sanatos si vioi. Se pune problema daca certificatul medical emis de un medic binevoitor este fals sau real?! Ups! Noi avem fotografiile de la evenimentele la care a participat ”bolnavul” Pirvulescu, iar Casa Asigurarilor de Sanatate, prin departamentul de specialitate, ar trebui sa-i verifice urgent actele medicale prin care viceprimarul liberal a obtinut concediul medical. Si alte institutii ale statului ar trebui sa investigheze aceasta smecherie, prin care cateva zeci de milioane de lei vechi de la bugetul statului intra in buzunarul unui... ”bolnav inchipuit”!

 

  • Direcția Județeană de Statistică Vâlcea anunță că, în primele 9 luni din 2021, indicii producției industriale din județ au înregistrat o creștere de aproape 25% față de perioada similară din 2020, în timp ce indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie pe total (piaţă internă şi piaţă externă) au fost tot în creștere cu 41%. În primele 6 luni din 2021, indicii producției industriale din județ au înregistrat o creștere de 30% față de perioada similară din 2020, dar indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie pe total au fost în creștere cu 43%.

 

  • Direcția de Sănătate Publică informează că situația epidemiologică din județul Vâlcea, conform datelor din aplicația CoronaForms, se prezintă astfel: 26.737 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei; 10 persoane confirmate în ultimele 24 de ore; 58   pacienți internați în unitățile spitalicești din județ; 12   pacienți internați la ATI; 99   persoane  carantinate la domiciliu sau locația declarată; 81   persoane izolate la domiciliu sau locația declarată; 866  persoane decedate de la începutul pandemiei.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe