JUDECĂTORUL CRISTI DANILEȚ A FOST EXCLUS DIN MAGISTRATURĂ

luni, 13 decembrie 2021

Judecătorul Cristi Danileț, de la Tribunalul Cluj, a fost sancționat de Secția pentru judecători a CSM în materie disciplinară cu excluderea din magistratură. Sancțiunea poate fi atacată cu recurs la ÎCCJ.

Danileț a fost sancționat pentru manifestările de pe rețelele de socializare, în baza art. 99 din Legea 303/2004. Judecătorul a fost găsit vinovat de „manifestări care aduc atingere onoarei sau probității profesionale ori prestigiului justiției, săvârșite în exercitarea sau în afara exercitării atribuțiilor de serviciu”.

Adept fanatic al mișcării #rezist, Dănileț este o pată pe obraziul justiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “JUDECĂTORUL CRISTI DANILEȚ A FOST EXCLUS DIN MAGISTRATURĂ”

 1. [email protected]
  185.247.61.238

  Postarile lui Danilet sunt "parfum" pe langa ceea ce a prestat in mediul online ani de zile actualul presedinte al CSM, valceanul Bogdan Mateescu, dar oamenii cu "grade inalte" sunt protejați si avansați de sistem...

  Ciclic ma intorc, eu Auras, si scriu aceleasi prostii de care s-au saturat pana si oamenii cu rabdare multa. La mine totul se raporteaza la anumite persoane pe care, din ratiuni minuscule, personale si de neinteles, le aduc in tot felul de intamplari aleatorii. Probabil atata pot, asta este nivelul maxim, daca nu reusesc sa evoluez... ai-acum merg la Matilet sa ma premieze! Se stie cum!

 2. Adevarat , acest maimutoi pletos penibil se crede deasupra Legii. Inca de cind era in CSM avea aceste apucaturi de zevzec dar atunci nu deranja. Dar cum se spune ca niciodata nu este prea tirziu bine ca l-au indeparta si acum din magistratura. Cum sa ai incredere in justitie cin asemenea maimutoi te judeca cind ei au mintile intinecate si involburate.
  Cit despre matilet actualul presedinte al CSM ce sa spune decit ca , nu este nici el departe de apucaturile lui vasilica numai ca el pupa alte cururi. Se pare ca usr , partid pe care il slujeste vasilica nu mai poate sa-si protejeze adeptii asa ca vasilica , pica. URAAAAAAAA!

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe