La presiunile unui comisar european, lacheul Iohannis i-a demis din functii pe sefii ANPC și ANSVA

sâmbătă, 20 noiembrie 2021
Povestea sunā cam așa: un comisar european sosește in România! Brusc și pe nepusā masā! Se întâlnește cu Iohannis, se întâlnește cu Cîțu, pleacā! Imediat cum se imbarcā āsta in avion sunt demiși din funcții șeful ANPC și șeful ANSVA! Adicā cei doi români curajoși care inchiseserā câteva zeci de magazine ale marilor lanțuri internaționale! Pentru gândaci, mizerie, produse expirate, pentru obrāznicia de a le vinde românilor niște gunoaie! Și au fost schimbați fārā nici o explicație, pe loc! Înțelegeți? Ca sā știți ce forme de viațā conduc România și cât de mult își iubesc țara acești sinistri! Pe care i-ați votat o parte dintre voi! Și vā mai plângeți?
C.S. (facebook.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “La presiunile unui comisar european, lacheul Iohannis i-a demis din functii pe sefii ANPC și ANSVA”

 1. Daca este adevarat ce se spune , atunci este clar ca Romania este o enclava care nu conteaza daca cei de la virf se comporta ca niste slugi. De fapt ambii amindoi si cap de creta tinichea barzoi si cite altele denumiri precum si cutu cutu citu pirtu sint legati prin ombilic de hotiile ce le patroneaza , unul de terenuri , celalalt de case. Ce jeguri umane care actioneaza la comanda.
  Daca demiti functionari publici deranjati ca prin magazinele strainilor care hranesc romanii circula nestingheriti gândacii, mizeria este la ea acasa, se comercializeaza produse expirate si nu agreaza obrāznicia de a le vinde românilor niște gunoaie , atunci chiar ca ne meritam soarta.
  Probabil ca acesta este si motivul real pentru care cap de creta a facut alianta cu PSD – ciuma rosie – ca sa nu fie suspendat. Tovarase Marcel! Erou o sa fiti daca judecati lucrurile la adevarata lor valoare si il veti reject ape cloncanul plavan de la Cotroceni. Daca nu o sa primiti ceea ce meritati. Sudalme si palme la urmatoarele alegeri. Decizia va apartine. Doriti sa fiti erou sau un jeg profitor?

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe