|vineri, octombrie 7, 2022
  • Follow Us!

Constantin Radulescu: Au început lucrările la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din comuna Roești 

2C2F71CC-6999-4411-B017-A6977182694E-715x400

“Sunt bucuros să anunț startul obiectivului de investiții <Proiectarea și execuția lucrărilor pentru Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din comuna Roești>.

Investiția reprezintă ultima componentă, și cea mai importantă, dintr-un proiect de mare anvergură, respectiv <Fazarea proiectului Sistem de management integrat al deșeurilor solide în județul Vâlcea>, pentru care CJ Vâlcea a obținut o finanțare europeană de cca 30 de milioane euro (fără TVA).

Într-un an și jumătate, vom ajunge la finalizarea implementării proiectului și, implicit, a acestui ultim obiectiv de investiții, care înseamnă realizarea unui depozit ecologic și a două stații de sortare, respectiv, de tratare mecano-biologică a deșeurilor.

Numai pentru realizarea investiției de la Roești, au fost alocați cca 17,7 milioane euro.

Le mulțumesc primarilor care au fost prezenți alături de noi și, de asemenea, reprezentanților firmei constructoare care vor avea, începând de acum, o misiune dificilă, aceea de a duce la bun sfârșit un proiect mult așteptat de vâlceni” –precizeaza președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Leave a Response