Camera de Comerț și Industrie Vâlcea a ANULAT Gala Economiei din cauza... pandemiei de Covid 19

luni, 13 septembrie 2021

 

Un comunicat sec al Camerei de Comerț și Industrie Vâlcea anunță că s-a anulat Gala Economiei Vâlcene, programată vineri, 17 septembrie 2021: „Incertitudinile  generate de situația epidemiologică în al patrulea val al pandemiei de Covid 19 afectează toate activitățile planificate a se desfășura în perioada imediat următoare. Din această cauză, Gala Economiei Vâlcene nu se poate desfășura în acest an la standardele din anii anteriori. În aceste condiții, Camera de Comerț și Industrie Vâlcea a hotărât amânarea evenimentului programat în data de 17 septembrie a.c. Vă mulțumim pentru interesul manifestat, ca de fiecare dată, pentru întâlnirea anuală a mediului de afaceri vâlcean și avem convingerea că ne vom putea revedea când condițiile o vor permite”.

Numai că realitatea este cu totul alta! Guvernul, CNSU și Prefectura Vâlcea nu au anunțat alte restricții suplimentare față de cele cuprinse în hotărârile de guvern privind prelungirea stării de alertă. Drept dovadă, au loc în continuare evenimente publice și private (nunți, botezuri sau aniversări), ori spectacole de amploare (concerte „Diana” la Râmnicu Vâlcea), cu respectarea, bineînțeles, a normelor sanitare în vigoare. Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, în prezent, în unitățile sanitare din județul Vâlcea se află 48 persoane internate cu SARS-CoV-2. În acest moment, în județ, există două focare de SARS-CoV-2 înregistrate în cadrul unei instituții publice și a unui agent economic.

„Bomboana de pe colivă” o reprezintă faptul că alte Camere de Comerț și Industrie din țară organizează nestingherite topurile firmelor județene, numai CCI Vâlcea nu a mai găzduit un astfel de eveniment... din 2019. În acel an, Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea a organizat Gala Economiei Vâlcene, cel mai important eveniment al mediului de afaceri. Trofeul „Simian” a ajuns la Nurvil, societatea cu cele mai bune rezultate în anul 2018, iar Trofeul Comunităţii Locale (Lahovari) a fost acordat Primăriei Brezoi, deoarece Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea a considerat că atât primăria, dar şi comunitatea de la Brezoi au fost un promoter al judeţului, al peisajului şi mai ales al economiei vâlcene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe