|luni, septembrie 27, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 02.08.2021 

soparla-cu-volanas
  • Din postura de „domnișoară neprihănită”, viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu caută cu disperare să se „mărite” în 2024 cu funcția de primar al Râmnicului. Pentru aceasta se privește toată ziua în „oglinda” facebook să vadă lumea cât este el de „frumos”, ajutat de aceiași 4-5 postaci fără ocupații sau o pregătire profesională solidă. Omul Pîrvulescu este rupt complet de realitățile orașului, nu cunoaște problemele oamenilor, poate doar cu excepția… membrilor PNL, cu care stă toată ziua de vorbă. Râmnicenii știu să discearnă „bobul de neghină” și văd spectacolul ieftin al „bufonului”…

 

  • În declarația de avere, Dumitru Dărăban, noul șef al Poliției Vâlcea, nu și-a trecut veniturile din salariile încasate de la IPJ și nici ale soției, deși aceasta lucrează la o firmă privată. La capitolul bunuri, Dumitru Dărăban a consemnat un apartament de doar 66 mp (!) în Râmnicu Vâlcea (cumpărat în anul 2001), două autoturisme (un VW Passat și un Hyundai Tucson) și un depozit bancar la Banca Transilvania în sumă de 313 milioane de lei vechi. Atât și nimic mai mult….

 

  • În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe teritoriul național, a intrat în vigoare noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat, condițiile de intrare în România din mai multe țări – printre care Grecia, Franța, SUA, Belgia sau Irlanda – fiind modificate. Pe lista roșie au intrat Grecia (una dintre destinațiile preferate de vacanță ale românilor), Irlanda, Monaco, Maldive, Bahamas, Curacao și Insulele Virgine ale Statelor Unite. În zona galbenă au intrat din zona verde, în urma creșterii incidenței: Franța, Belgia, Israel, Statele Unite ale Americii, Islanda, Honduras, Aruba și Sint Marteen, iar din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Surinam și Insulele Feroe.

Leave a Response