De ce experții în gambling nu câștigă în cazinouri?

miercuri, 25 august 2021

 

Să presupunem că ești nou în lumea jocurilor de noroc și ți-ai dorit mai întâi te documentezi în legătură cu regulile și strategiile necesare. Atunci când dai un search online, este extrem de posibil să dai de nume ale experților în gambling. Cel mai adesea, aceștia oferă sfaturi jucătorilor, atât din propria experiență, cât și din analizarea jocului altor jucători de succes.

Aceste sfaturi sunt, de regulă, mai avansate decât indicația de a profita de un bonus de bun venit sau de a folosi rotirile gratuite. Dar știați că majoritatea acestor experți în jocuri de noroc nu câștigă de fapt bani din gambling? Vom vedea în continuare de ce!

 

Specialiștii vând strategii

Primul sfat pe care îl observăm la majoritatea experților în jocuri de noroc este să utilizăm strategii de joc. Aceștia au tendința de a pune foarte mare acces pe disciplină și consecvență.

Problema este că sistemele de jocuri de noroc nu funcționează pe termen lung. Dacă ar face-o, cazinourile ar da faliment deoarece toți jucătorii ar fi câștigători.

Toate jocurile de jocuri de noroc au un avantaj matematic pentru cazino, avantaj pe care jucătorul nu poate spera să-l depășească.

Cu toate acestea, asta nu-i împiedică pe oameni să încerce orice variante de sisteme care le sunt expuse ca fiind potențial câștigătoare. Cel mai popular sistem este Martingale, care cere jucătorului să dubleze dimensiunea pariului după fiecare pierdere până când va câștiga înapoi toate pierderile anterioare, împreună cu un profit mic.

Principalul motiv pentru care această strategie nu funcționează este că dublarea pariului duce la cheltuirea unor sume uriașe într-o perioadă extrem de scurtă de timp. Chiar dacă începi cu un pariu de 10 dolar, va trebui să pariezi peste 1.000 dolari dacă ai parte de 10 pariuri pierdute la rând.

Majoritatea jucătorilor nu au fonduri suficiente pentru a continua să facă aceste pariuri, iar majoritatea cazinourilor au o diferență limitată între pariul minim și maxim. La ruletă, de exemplu, majoritatea cazinourilor au un pariu minim de 5 dolari și un pariu maxim de 500 dolari.

Dacă începi cu un pariu de 5 dolari, trebuie să pierzi doar de șase ori la rând înainte de a fi nevoie să plasezi un pariu de 640 dolari pentru a continua. Asta deoarece cazinoul nu îți va permite să plasezi următorul pariu.

Experților în jocuri de noroc le place să pretindă că jucătorii nu respectă sistemele lor, dar adevărul este că sistemele nu funcționează.

Jocurile-de-cazino-cu-cele-mai-mari-plăți

Experții sugerează găsirea jocurilor de cazino cu cele mai mari plăți

Această afirmație este suficient de vagă pentru a fi aproape lipsită de sens. Ar trebui să găsești joc de slot cu cel mai mare jackpot progresiv? Posibil! Dar care sunt șansele de câștig dacă toți jucătorii se orientează spre acel joc? La urma urmei, probabilitatea de a câștiga un jackpot de 10 milioane dolari sau mai mult este mai mică decât probabilitatea de a da câteva lovituri fulger la jocuri nu atât de populare.

Asta înseamnă că ar trebui să găsești jocurile cu cel mai mare procent de recuperare, nu cele care oferă cele mai mari plăți. De fapt, acesta ar fi un sfat mult mai pragmatic. Dacă procentul de rambursare include suma celui mai mare jackpot, dar este puțin probabil să îl câștigi, atunci sfatul este irelevant.

Pe de altă parte, procentul de rambursare este rentabilitatea așteptată matematic la fiecare pariu pe care îl plasezi.

Există totuși o excepție. Jocurile de video poker. Acestea s-ar putea să aibă un procent de rambursare suficient de mare încât să poți obține un procent efectiv de rambursare mai mare de 100%.

tehnicile-de-gestionare-a-banilor

Experții mizează pe tehnicile de gestionare a banilor

Experților le place să sugereze folosirea de tehnici de gestionare a banilor. Ideea gestionării banilor în jocurile de noroc are trei componente:

 

  1. Banii
  2. Limitele de pierdere
  3. Câștigurile

Bugetul tău este suma de bani pe care o dedici jocurilor de noroc. Sugestia de a aloca bani special pentru jocuri de noroc, bani de care nu ai nevoie pentru altceva, este extrem de bună, însă nu te va ajuta să câștigi, ci, eventual, să nu intri în datorii.

Un alt sfat venit din partea specialiștilor este să împărțim bugetul total în mai multe secțiuni mai mici. Din nou, un sfat extrem de bun, care însă nu ne va crește șansele de a câștiga un jackpot.

Dacă ar câștiga des, experții nu ar avea timp să fie devină adevărați guru ai jocurilor de noroc

Cele mai multe cărți care abordează tematica jocurilor de noroc se vând la prețuri destuld e accesibile. De altfel, pe Internet găsim tot felul de sisteme de joc la prețuri de 50 sau 100 de dolari.

Asta ne face să ne întrebăm, dacă ai putea câștiga în mod fiabil la cazino, ce motivație ai avea pentru a vinde sistemul tău norocos pe Internet? În mod evident, oricine descoperă secretul prin care poate pune mâna pe premii, nu îl va împărtăși oricui, nici chiar în schimbul unei sume de bani. Mai mult, câștigând premii mari, persoana în cauză nu ar mai fi interesată de alte venituri minuscule.

Așadar, experții în jocuri de noroc își câștigă banii din cărți și cursuri vândute online. Dar dacă dețin atâtea cunoștințe utile, de ce nu le pun în aplicare pentru a câștiga bani din jocurile de cazino?

 

Concluzie

 

Acum că ai văzut care sunt motivele pentru care toți acești specialiști de pe Internet nu câștigă bani din jocurile de noroc, cât de tentat mai ești să îi consideri adevărați guru ai cazinourilor? Sigur, sfaturile acestora sunt corecte și utile, însă, de cele mai multe ori, ele se referă la adoptarea unui comportament echilibrat și sănătos în raport cu gamblingul.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe