Sparle si soparle, 22.07.2021

joi, 22 iulie 2021
  • Din declarația de avere extrem de „bogată” a fostului președinte de ședință din Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, Grigore Crăciunescu, aflăm că ipochimenul liberal a dat anul trecut împrumuturi în nume personal către propria firmă SC Nordic Impex SRL în sumă totală de 6 miliarde de lei vechi, în condițiile în care, împreună cu soția, a ridicat în 2020 suma totală... de circa 1,5 miliarde de lei vechi de la aceiași firmă, sub formă de salarii și dobânzi. Tot anul trecut, Grigore Crăciunescu și-a deschis un depozit bancar la BCR Vâlcea de 1,5 miliarde de lei vechi, pe lângă cei 12.000 euro, 50.000 de dolari și 750 milioane de lei vechi pe care îi „uitase” prin bănci. Consilierul local liberal Crăciunescu spune că nu posedă terenuri, mașini, tablouri și bijuterii, ci doar un apartament de 120 mp în Râmnicu Vâlcea cumpărat în anul 2007.

 

  • Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind eliberarea din funcția de procuror cu grad corespunzător parchetului de pe lângă tribunal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a doamnei Amalia Nicoleta Voinea - pensionare, la data de 15 iulie 2021. În data de 4 iulie 2011, cu ocazia sarbatoririi Zilei Justiției, Amalia Voinea s-a numărat printre cei peste 300 de procurori pe care Laura Kovesi (procurorul general din acel moment) i-a evidențiat „pentru merite deosebite in activitatea profesionala desfasurata in perioada 2010 - iunie 2011”. Șase ani mai târziu, în octombrie 2017, aceeași procuroare Voinea și-a pus semnătura pe memoriul Forumului Judecatorilor din Romania impotriva noilor legi ale justitiei. Rândurile suporterilor FJR din 2017 au fost îngroșate și de către alte judecătoare.

 

  • Marți după amiaza, furtuna și ploile abundente au făcut prăpăd în municipiul Râmnicu Vâlcea, pompierii fiind nevoiți să intervină în mai multe zone după cum urmează: strada Copăcelu - DN 67, acolo unde un copac a căzut pe carosabil (pompierii militari au intervenit cu o autospcială de Descarcerare); strada Colțești - un copac căzut; inundație la complexul de pe strada Iancu Pop din municipiul Rm. Valcea. Pompierii militari au intervenit cu un echipaj pentru evacuarea apei. De asemenea, mai multe străzi, dar și târgul de la Râureni au fost inundate, însă nu s-au anunțat probleme deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe