ANNABELLA, supermarketul 100% românesc, zdrobește Lidl, Kaufland sau Mega Image în multe localități din România. Are zeci de magazine în toată țara

miercuri, 8 mai 2024

 

Un celebru supermarket 100% românesc își anunță extinderea. Singurul lanț românesc cu peste 100 de magazine în toată țara și peste 1000 de angajați, se apropie cu expansiunea de București. Compania fondată de familia Mutu din Vâlcea va inaugura în a doua jumătate a acestui an o unitate de 1.800 de mp în Crevedia Retail Park.

Anabella vine mai aproape de Capitală

Annabella este singurul lanț românesc care a ajuns la o rețea de peste 100 de supermarketuri în România. Acum, spre bucuria bucureștenilor și nu numai, compania fondată de familia Mutu din Vâlcea , a anunțat că, în a doua jumătate a acestui va deschide o nouă unitate de 1.800 de mp în Crevedia Retail Park.

La sfârșitul anului, deținea 118 magazine la nivel național.

Crevedia Retail Park va avea 12.000 de metri pătrați închiriabili, dintr-o suprafață totală a terenului de 30.000 mp. Sunt așteptați circa 70.000 de posibili vizitatori din Crevedia, Buftea, Mogoșoaia și zona învecinată - anunță bugetul.ro

Retailerul este încrezător în ceea ce privește anul 2024 și perspectiva de evoluție pe termen lung a Annabella.

În primul rând, faptul ca suntem un business integrat vertical, în care legumele și fructele sunt din ferme proprii, din România, este un lucru extrem de important. Faptul că suntem parte din comunitate și de-a lungul timpului ne-am creat parteneriate de lungă durata pe care ne putem baza este un alt atu foarte important. Fiind totuși o companie de familie, păstrăm dinamismul unei companii mici și asta ajuta foarte mult în luare deciziilor și în viteza de reacție la schimbare. Diversificarea businessului prin valorificarea imobilelor pe care le deținem sunt, de asemenea, atuuri care ne permit să rămânem competitivi când vine vorba de prețuri cu toți jucătorii din piață.

 Despre Annabella 

Compania a fost fondată în 1994 de către Dan și Dorina Mutu din Râmnicu Vâlcea. Rețeaua de magazine Annabella pe care o dețin cei doi români este considerată un important  jucător român din comerțul alimentar.  Primul magazin deschis de cei doi, comercializa doar legume și fructe. Din anul 2000, devine primul magazin cu autoservire, și tot atunci s-au introdus și produse non-alimentare.

În anul 2008, aceștia au reușit să cumpere business-ului și fabrica de conserve din legume și fructe Râureni, pe care Dan și Dorina Mutu au reușit să-l l reînvie în urma unui proces complex de modernizare.

Gemurile delicioase marca Răureni  conțin ingrediente cu 0% zahar. De asemenea, se pot găsi  murături conservate în borcane și alte produse foarte apreciate, cum ar fi pasta de castane sau pasta de trandafiri.

Pentru a acoperi toate nevoile pieței, lanțul de magazine a conceput: Annabella A-Z Concept Store, Annabella Fresh, un concept special pentru retail-ul cu fructe și legume, Annabella Supermarket și Annabella Express – magazinul de proximitate.

Cu prezență pe piață de peste 30 de ani, rețeaua Annabella numără peste 100 de magazine în 3 județe, Vâlcea, Argeș și Olt, cu suprafețe cuprinse între 200m² până la 2000m

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe