Cât de mult poți să câștigi la sloturi cu bonusurile fără depunere?

luni, 12 iulie 2021

Cât de mult poți să câștigi la sloturi cu bonusurile fără depunere?

Bonusurile fără sloturi sunt adesea cele mai populare bonusuri din lumea jocurilor. Acestea vă oferă o oportunitate unică de a câștiga bani gratis de la cazinourile online.

După primirea unui bonus fără depunere, este posibil să aveți viziuni despre jackpot-uri câștigătoare și alte plăți mari prin aceste oferte. Dar ce este o sumă realistă de bani pe care o puteți câștiga dintr-o ofertă fără depunere?

Următorul ghid prezintă modul în care bonusurile de depunere nu sunt limitate într-o oarecare măsură. De asemenea, oferă sfaturi cu privire la modul în care puteți crește niciun câștig de depozite dincolo de ceea ce este posibil în mod normal.

Bonusurile fără depunere nu merită mult

Dacă nu aveți oferte de depunere, probabil că știți că nu sunt prea generoși. În majoritatea cazurilor, vă uitați la o cantitate mică de bani sau la câteva rotiri gratuite.

Cu un bonus în numerar, puteți primi între 10 și 20 USD. În ceea ce privește rotirile gratuite, oferta medie oferă între 10 și 25 de rotiri.

Desigur, nu poți da vina pe cazinourile mobile pentru că nu te-au dus cu fonduri gratuite doar pentru înregistrare. La urma urmei, cazinourile sunt singurele care riscă ceva cu aceste bonusuri.

Cu toate acestea, dimensiunea redusă a tranzacțiilor fără depunere vă reduce șansele de a câștiga bani mari. 20 de rotiri gratuite sau 10 USD nu merg de obicei foarte departe, cu excepția cazului în care jucați mize foarte mici.

Cazinourile limitează cât poți câștiga

Cea mai mare limitare în ceea ce privește bonusurile fără depunere este pur și simplu faptul că cazinourile limitează cât poți câștiga. Site-urile de jocuri doresc să se asigure că nu colectați un jackpot masiv pe banii lor.

Desigur, puteți câștiga în continuare un jackpot cu sloturi sau puteți participa la o serie incredibilă de fierbinte în blackjack sau în alt joc. Pur și simplu nu vei putea să încasezi toți banii din norocul tău.

Unele cazinouri online prezintă limite de câștig care sunt fie mai mici, fie mai mari decât aceste sume. De exemplu, cele mai zgârcite site-uri de jocuri ar putea să vă permită doar să câștigați până la 50 USD.

Între timp, cazinourile mai generoase pot permite câștiguri în valoare de până la 400 USD sau mai mult. În medie, totuși, nu veți câștiga mai mult de 100 USD sau 200 USD din aceste oferte.

Termenii și condițiile pot fi dure

O limită de câștig nu este singurul termen din spatele bonusurilor fără depunere. Va trebui, de asemenea, să îndepliniți alți termeni și condiții din spatele acestor oferte.

Din păcate, cazinourile fac de obicei anumite condiții mai stricte decât cele care implică bonusuri de depunere. La urma urmei, veți avea șansa de a câștiga bani gratis cu aceste oferte. Iată o privire la câțiva termeni cheie de care trebuie să fii atent, cu un bonus fără depunere.

Playthrough

Playthrough (alias rulare) se referă la cât de mult trebuie să pariați înainte de a încasa bani bonus. Se bazează pe un multiplu al sumei bonusului.

La întâlnirea în timpul jocului, păstrați orice câștigați prin bonus. Presupunând că câștigi 30 de dolari după ce ai satisfăcut trecerea, de exemplu, atunci vei primi bani de 30 de dolari.

Din păcate, jocul este de obicei foarte mare, fără bonusuri de depunere. Trebuie adesea să îndeplinești trecerea de la 50x la 100x bonus. Contrastează acest lucru cu o tranzacție de depunere, care, de obicei, implică o trecere de la 30x la 50x bonus.

Iată o privire la cât de repede veți câștiga bonusul mediu de depunere față de o ofertă fără depunere:

Bonus de depunere

Vă calificați pentru un bonus de depozit de 30 USD.
Rollover este de 40 de ori.
30 x 40 = 1.200 $ trebuie pariat
Fără bonus de depunere
Vă calificați pentru un bonus de 30 USD fără depunere.
Rollover este de 80 de ori.
30 x 80 = 2.400 USD trebuie pariat
Restricții de joc
Nu există bonusuri de depunere la anumite jocuri. De exemplu, este posibil să puteți utiliza fondurile de depozitare numai într-un anumit slot.

Cazinourile online impun această restricție pentru a vă ajuta să încercați anumite jocuri. Este posibil să nu aveți probleme cu acesta dacă sunteți interesat de slotul dat.

În alte cazuri, cazinourile online vă pot permite să jucați cele mai multe jocuri la cazino cu un bonus. Dar pot restricționa majoritatea jocurilor de masă împreună cu sloturile ca 20 hot blast cu bani reali cu cea mai mare plată.

Pariu maxim

Cazinourile online fac pariuri maxime pentru a vă împiedica să vă întâlniți cu rularea într-un singur pariu. De exemplu, este posibil să nu vă permită să pariați peste 100 USD cu un bonus activ. Ideea de aici este să te facă să te joci și să te bucuri de jocuri. În plus, această politică vă împiedică să faceți salturi rapide în jurul cazinourilor în căutarea câștigurilor fără depuneri.

Cu siguranță ar trebui să aflați care este pariul maxim. În caz contrar, ați putea paria prea mult și puteți pierde din câștigurile bonus.

Rambursare minimă

Doar pentru că câștigați câțiva dolari cu o ofertă fără depunere nu înseamnă că veți putea retrage banii. La urma urmei, site-urile de jocuri au încasări minime.

Retragerea minimă variază în funcție de cazinou. În general, totuși, trebuie să încasați cel puțin 10 USD sau 20 USD simultan.

De exemplu, dacă îndeplinești răsturnarea cu un bonus fără depunere și câștigi 4 USD, este puțin probabil să ajungi la linia de sosire. În schimb, va trebui să depuneți sau să continuați să jucați până când rulați banii până la retragerea minimă.

Cerință de depozit

Scopul unui bonus fără depunere este că nu trebuie să depuneți pentru a obține bonusul. Cu toate acestea, unele cazinouri mobile necesită să depuneți un depozit înainte de a retrage câștigurile.

Concluzie

Cu siguranță, bonusurile fără depunere nu sunt cele mai profitabile oferte din lumea jocurilor. În mod normal, vă uitați la maximum 100 până la 200 USD în câștiguri.

Cu toate acestea, cu siguranță nu merită să faceți tranzacții de depunere în condițiile potrivite. Dacă puteți găsi amestecul potrivit dintre un bonus decent, T&C corecte și o limită solidă de câștig, atunci ar trebui să urmăriți cu siguranță astfel de bonusuri însă fiți responsabili.

Pe de altă parte, ar trebui să evitați ofertele care nu vă permit să câștigați mult și / și mai mulți au termeni nerezonabili. În aceste cazuri, veți avea dificultăți în a câștiga bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe