Ziua Avocatului sarbatorita la Ramnicu Valcea

luni, 28 iunie 2021

 

A intrat în tradiţia harnicilor membrii în frunte cu neobosita avocat Narcisa Dumbrăvescu, decanul acestei structuri organizatorice „Baroul de avocaţi Vâlcea”, ca în fiecare an să se organizeze la Râmnicu Vâlcea Ziua avocatului. Sâmbătă, 03 iulie 2021, cu începere de la ora 10 se va da startul multiplelor şi atrăgătoarelor manifestări dedicate Zilei avocatului. Locul de desfăşurare al întregului evantai de manifestări va fi Complexul Sportiv Oltenia situat pe frumoasa arteră de circulaţie, Bulevardul Dem Rădulescu din Cartierul Ostroveni, municipiul Râmnicu Vâlcea.

Consiliul Baroului Vâlcea în frunte cu av. Narcisa Dumbrăvescu, decanul acestei importante structuri organizatorice în justiţia vâlceană, ajutată îndeaproape de membrii Comisiei de organizare, doresc ca această sărbătoare să constituie un bun prilej de destindere binemeritată, după o activitate îndelungată, agitată şi mai ales încărcată de specificul acestei munici.

Din programul extrem de atractiv şi interesant nu vor lipsi jocurile sportive cât şi alte activităţi recreative.. Un lucru extrem de intertesant şi binevenit, îl constituie faptul că Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România Filiala Vâlcea şi Academia Olimpică Română vor premia pe cei mai buni dintre cei mai buni participanţi la acţiunile organizate. Detalii şi înscrieri se vor face direct la sediul Baroului prin e-mail cât şi la telefonul Baroului:0250.732.336. Persoana de contact : d-na Claudia Huidulescu.

Distracţie plăcută şi să auzim numai de bine!

 

Nicolae Dinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe