|joi, mai 26, 2022
  • Follow Us!

Scene incredibile cu Gigi Becali: S-a oprit din drum şi a dat bani şi ceasuri muncitorilor valceni (surse) 

media-155707120553446400

Au fost scene cum rar se pot vedea în România, zilele trecute, pe drumul care duce la Mănăstirea Frăsinei din judeţul Vâlcea.  Protagonist a fost omul de afaceri Gigi Becali, care vizitează des mănăstirea.

Drumul care leagă Mănăstirea Frăsinei de DN 7 are 13 kilometri. Până recent, acesta era greu practicabil. În prezent, drumul este în proces de modernizare, lucrările fiind aproape de finalizare, în ciuda numeroaselor poduri de pe treaseu şi a dificultăţii executării. De lucrările finanţate de CJ Vâlcea şi Ministerul Dezvoltării se ocupă Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Vâlcea, alături de alte două firme private – mentioneaza stiripesurse.ro

Potrivit unor surse de la faţa locului, Gigi Becali a vizitat Mănăstirea Frăsinei zilele trecute. Impresionat de diferenţa dintre felul în care se prezenta drumul anterior şi starea acestuia după lucrări, Gigi Becali a oprit în dreptul muncitorilor pentru a-şi manifesta recunoştinţa. Astfel, omul de afaceri le-ar fi oferit mncitorilor ceasuri şi sume de bani, inclusivul celor câţiva nepalezi angajaţi la firmele executante.

Contactată de STIRIPESURSE.RO, conducerea RAJDP Vâlcea a confirmat faptul că Becali a avut o discuţie cu muncitorii, însă a evitat să precizeze dacă omul de afaceri a oferit cadouri sau nu.

Leave a Response