Construiește-ți o stabilitate financiară! Află care sunt profesiile de viitor în România!

miercuri, 23 iunie 2021

Fiecare om dorește o stabilitate financiară în viitor. Unii au noroc de un job foarte bine plătit de la început, alții trebuie să muncească dublu și să acumuleze experiență pentru o viitoare carieră de succes. 

Poți economisi bani corespunzător și într-un mod chibzuit, dar din păcate trebuie să faci anumite sacrificii, să te abții de la anumite plăceri și mofturi pentru care probabil  visai de foarte mult timp. Singura soluție ar fi să te reorientezi către profesii foarte bine plătite care îți vor asigura un viitor strălucit, fără griji și fără sacrificii. Află mai departe care sunt profesiile de viitor în țara noastră. 

Care sunt profesiile de viitor în România

 

  • Programator

Nu este un secret, toată lumea știe că progaramorii sunt cei mai vânați și cei mai recompensați din toată piața muncii. Un programator junior pornește de la un salariu 3500 de lei și poate ajunge la 5000-7000 de lei când a acumulat o experiență necesară. În plus, profesia de programator este unul foarte provocator, ai șansa să faci în fiecare zi lucruri noi. Mereu te vei ivi de task-uri noi și diferite unde trebuie să-ți folosești toate capacitățile de gândire. 

 

  • Model videochat

Probabil ești reticent la început, dar trebuie să știi că în industria videochatului lucrurile stau altfel. Modelele de videochat practică o profesie ca oricare alta, iar munca se desfășoară într-un mod legal și cu acte în regulă. În această industrie ai șansa de libertate, să fii cine ești tu, și pe lângă asta, primești bonusuri și un salariu extrem de bun. De exemplu, salariile la Gloria-agency.ro pornesc de la 6000 de lei în primele trei luni și odată ce ai început, poți merge doar pe o cale ascendentă. Așa că aruncă un ochi peste angajările de videochat ale agenției și începe un drum spre o carieră strălucită. 

 

  • Specialist în Marketing Digital

Industria digitalului este în mod cert viitorul. În acest domeniu ai șansa să obții joburi care acum 10-20 de ani nici măcar nu existau. Domeniul marketingului digital este foarte complex, dar și foarte bine recompensat. Datorită faptului că ajungi să lucrezi la proiecte variate și trebuie să dobândești competențe tehnice în permanentă schimbare, salariile sunt oferite pe măsură. În primii ani trebuie să muncești mai mult și să te mulțumești cu puțin, ce-i drept, dar pe urmă ce avansezi o să vezi că a meritat efortul. Ține minte că un manager de marketing poate câștiga între 7.900 şi 12.600 de lei pe lună.  

 

  • Traducător

Persoanele poliglote au din start de câștigat. Persoanele care știu să vorbească, pe lângă engleză, limba germană, franceză, spaniolă, chineză, arabă sau una dintre limbile scandinave, atunci vor avea o carieră strălucită. Un traducător de limbă germană poate primi și 3000 de euro pe lună traducând zece pagini pe zi. 

Limbile nordice sunt la foarte mare căutare: cine vorbește suedeza, finlandeza, norvegiana sau daneza poate câștiga în jur de 4200 de euro pe lună. Dacă nu ești poliglot, să știi că nu este imposibil să înveți una dintre aceste limbi. Dar trebuie să ai motivație, o ambiție de fier și foarte multă răbdare ca să ajungi să fii fluent într-o limbă străină. 

Desigur, există numeroase profesii în România care sunt foarte bine plătite, dar cele menționate se clasează în topul celor mai căutate locuri de muncă. Nu mai sta pe gânduri și află în care profesie ai vrea să activezi toată viața ta și care îți poate oferi confortul financiar de care ai nevoie. 

 Sursa foto: freepik.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe