|sâmbătă, noiembrie 26, 2022
  • Follow Us!

Se oprește apa potabilă în Călimănești! 

robinet baie

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a rețelei de distribuție apă PEHD Dn 160, existentă pe strada Teilor – cartier Cozia, la rețeaua de apă potabilă PEHD Dn 110, existentă pe strada Calea lui Traian, Călimănești, în data de 18.05.2021, între orele 0900 – 1100se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți în Călimănești, între imobilele S.C SCORILLO S.R.L și Taberele Școlare Cozia.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte  și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.

Leave a Response