Românii schimbă cadourile! Pastele acesta „se investește” în surprize

marți, 4 mai 2021

Specialiștii au remarcat faptul că piața cadourilor s-a schimbat vertiginos de câțiva ani.

În ultimul timp tot mai mulți români și-au dat seama că surprizele aduse de iepuraș nu trebuie să bucure doar pe moment și că e o reală plăcere să-ți vezi cadoul purtat sau folosit și la mai mult timp după, în unele cazuri chiar ani de zile. Așa că surprizele au devenit investiții. Cele mai multe cu un veritabil plus de gust și rafinament.

De sărbători, indiferent de mărimea portofelului și viziuni, românii au ajuns să își facă surprize la care acum câțiva ani nici nu se gândeau: bijuterii. Finuțe, delicate sau personalizate, bijuteriile au ajuns să fie pe lista tuturor celor care spun că au fost cuminți. Și în mintea celor care vor să ofere un cadou cu adevărat memorabil.

Noile tendințe produc schimbări vizibile în viețile românilor. De la modul cum se îmbracă până la cum  aleg să își decoreze casele, ori să își surprindă prietenii și rudele. Tot mai mulți români aleg să renunțe la surprizele voluminoase, cadourile scumpe de dragul etichetei, care impresionează doar prin mărime. Cifrele din piață arată că diamantele și bijuteriile devin noul mod prin care să-ți arăți sentimentele și veșnicia acestora..

Singurul producător român de bijuterii din platină, Valmand, a venit în întâmpinarea acestei dorințe cu o ofertă de nerefuzat: reduceri de până la 70% la o gamă variată de produse, livrare oriunde în țară, gratuit, în 24h. Cea mai simplă și elegantă metodă prin care poți să ai cadoul perfect la tine cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Tot mai mulți români au înțeles că o bijuteria este un cadou care nu se demodează și își păstrează valoarea ani de zile după ce a fost primită. Cadoul perfect care să simbolizeze eternitatea sentimentelor există și are un singur cuvânt: bijuterie”, a precizat unul dintre reprezentanții producătorului român.

Cifrele pieței de bijuterii arată că românii au început să cunoască din ce în ce mai bine produsele și nu fac rabat la calitate când vor să ofere un cadou memorabil.

Articol recomandat de magazinul online Valmand.ro - producator de bijuterii din aur si platina cu peste 30 de ani experienta.

Sursa foto: https://www.freepik.com/premium-photo/woman-wearing-shiny-diamond-pendant_10947641.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe