Cum sa faci Ornamente de Craciun Handmade

luni, 17 mai 2021

Avantajele unui brad artificial

Te-ai plictisit de ornamentele de Craciun si obiectele de decor vechi? Poti si tu sa folosesti cateva din ideile de mai jos pentru a-ti decora casa in stil original, handmade!

Coroana de pe usa: spectaculoasa si stralucitoare cu bani putini si timp rapid de executie. Usa de la intrare va arata wow! Ai undeva in podul casei sau intr-o anexa a locuintei pastrat bradul artificial din anii trecuti nu? Ei bine scoate-l afara, vei avea nevoie de el.

Daca nu mai folosesti acest brad sau daca intentionezi sa iti achizitionezi altul nou in acest an, atunci rupe cateva crengute din el si folosindu-te de o sarma tare, infasoara fiecare creanga de brad pe ea pana si indoaie la capete astfel incat sa aiba forma unui cerc.

Odata ce ai terminat acest proces, coroana ta va avea o forma si o poti decora asezand din loc in loc cate un glob sclipitor sau orice alt obiect de decor ales de tine. Le poti prinde in ramurile de brad artificial ale coroanei folosindu-te de agrafele de par sau le poti prinde cu ata incolora. De asemenea in aceasta coroana poti adauga o mini instalatie de lumini ce functioneaza pe baza de baterii. In comert gasesti o multime de modele (stelute, inimi etc).

Globuri pentru bradul de Craciun – si pe acestea le poti face foarte usor si ai nevoie decat de cateva materiale foarte ieftine. Poti alege sa faci globuri din zapada artificiala, din carton sau hartie etc.

O idee mai aparte este de a agata in bradul artificial, diverse mingii de hartie de diferite dimensiuni si culori. Ghirlandele le poti confectiona din hartie colorata taind fasii mici, indoite in forma de cerc si lipite la capete. Un cerc doua cercuri trei si tot asa pana faci ghirlanda la dimensiunea pe care tu o alegi sa o aiba.

Decor pentru masa de Craciun

In ceea ce priveste masa, aceasta poate fi decorata cu ornamente confectionate manual pornind de la suportul de servetele ce poate fi facut dintr-un carton tare, servetelele pot fi decorate cu diverse motive de Craciun decupate si lipite pe ele etc. De asemenea pe masa, putem aseza din colt in colt ramuri de brad artificial sau zapada artificiala presarata dintr-un cap in altul al mesei noastre.

Poti face multe daca ai o imaginative bogata dar de asemenea te poti inspira si din anumite tutorial gasite pe internet la orice pas. Important este ca decorul casei tale handmade sa fie unul facut cu drag pentru ca doar as ate vei simti bine vazandu-ti operele de arta expuse peste tot prin locuinta.

La acest proces te pot ajuta si membrii familiei tale pentru ca si ei pot avea idei stralucite si plus de asta veti avea un timp de calitate petrecut impreuna! Craciunul e cea mai frumoasa sarbatoare a anului si trebuie sa aduca bucurie in familie, clipe de neuitat alaturi de cei dragi- cadouri ce nu pot fi cumparate cu bani, ci doar cu dragoste!

Cum putem alege un brad artificial potrivit pentru noi?

Intotdeauna o sa existe dilema de a alege intre bradul artificial si cel natural. Insa daca privim situatia asa cea buna alegere ar fi pomul artificial. De ce? Pentru ca daca alegem un brad artificial suntem privilegiati de extrem de multe avantaje.

Putem alege chiar si dimensiunile pomului, designul si nu in ultimul rand, culoarea. In schimb daca alegem un brad natural nu beneficiem de aceste alegeri.

In momentul in care cumparam un brad artificial acesta vine si cu un suport la pachet pentru a nu fi nevoie sa cumparam noi unul.

Brazii artificiali sunt extrem de rezistenti. Adica, daca alegem sa il impodobim bogat acesta poate sustine greutatea. In schimb, un brad natural incepe sa cedeze incetul cu incetul pentru ca se usuca iar decoratiile pot cadea.

Avantajele unui brad artificial

Alegand sa cumparam un brad artificial acesta ne aduce extrem de multe beneficii. Cum ar fi de exemplu faptul ca sunt ecologici. Ceea ce inseamna ca alegem sa protejam si mediul inconjurator pentru ca, anual, sunt taiati mii de brazi pentru sarbatoarea Craciunului.

Pe de alta parte suntem economici. Un brad artificial este o investitie destul de buna pentru ca o data cumparat acesta rezista pana la 10 ani. Ceea ce inseamna ca din partea aceasta economisim bani. Nu se usuca deci nu trebuie sa facem mereu curat cum am face dupa un brad natural.

Este extrem de usor de depozitat avand in vedere faptul ca se poate demonta. Montatul unui brad artificial este extrem de usor datorita instructiunilor si datorita faptului ca este impartit pe piese. Exact ca un fel de „lego”.

Tinand cont de toate aceste informatii, acum este mult mai usor sa iti alegi bradul de Craciun potrivit astfel incat sa te bucuri de cele mai frumoase momente in jurul lui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe