|miercuri, septembrie 22, 2021
  • Follow Us!

Gestul pe care îl face zilnic Mugur Isărescu pentru soția sa. Nu l-ai fi bănuit așa romantic pe guvernatorul BNR 

mugur-isarescu-si-sotia-lui

facebook sharing button

twitter sharing button
whatsapp sharing button
sharethis sharing button
Gestul pe care îl face zilnic Mugur Isărescu pentru soția sa. Nu l-ai fi bănuit așa romantic pe guvernatorul BNR

Mugur Isărescu face un gest extrem de romantic pentru soția lui, în fiecare zi. Deosebit de discret în privința vieții sale personale, guvernatorul BNR a fost dat de gol de o persoană căreia i-a dezvăluit acest obicei pe care îl are în căsnicia lui ce a început în urmă cu 46 de ani.

Ce gest face zilnic Mugur Isărescu pentru soția lui

Mugur Isărescu și soția lui, Elena, s-au căsătorit în anul 1975 și au împreună o fiică și un fiu de care sunt mândri. Deși deține funcții publice încă din anul 1990 și este guvernatorul BNR de mulți ani, Isărescu a fost foarte discret în privința vieții sale personale, la fel ca partenera lui de viață. Însă, o persoană a făcut o dezvăluire neașteptată despre el – scrie impact.ro

Mai exact, cafengiul Gheorghe Florescu a dezvăluit, la emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV, că Mugur Isărescu are un obicei romantic. Guvernatorul BNR cumpără din magazinul lui un anumit tip de cafea și este de părere că soțul trebuie să facă cafeaua și să i-o servească soției sale. Astfel, acesta i-ar aduce cafeaua partenerei lui de viață în fiecare dimineață.

Leave a Response