|vineri, mai 27, 2022
  • Follow Us!

Salveaza timp cu aspiratoarele robot 

foto1

Curatenia casei ne ocupa destul de mult timp, mai ales daca avem o suprafata mai mare. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu tehnologia trebuie sa le spunem ca toate aceste aparate electrocasnice vin in ajutorul nostru. Ne ajuta sa economism timp, sa ne scuteasca de efort si sa gasim timp pentru alte activitati ce reprezinta o prirotate in viata noastra. Aici ma refer la timpul petrecut cu familia, timp pentru odihna sau alte proiecte care sa ne ajute sa evoluam.

 

Daca pana acum cativa ani eram obisnuiti cu aspiratoarele clasice, cele care erau greu de carat prin toata casa, erau voluminoase si, erau si zgomotoase, a venit timpul tehnologiei sa iasa in evidenta.

Cele mai bune aspiratoare robot au o tehnologie identica cu cea a aspiratoarelor clasice, insa vin intr-o forma mult mai compacta, mai mica si mai tehnologizata, digitala.

Un aspirator robot bun te poate ajuta sa economisesti pana la jumatate din timpul petrecut pentru a face curatenie generala in toata casa. El te va ajuta sa intretii curatenia in casa, pastrand zi de zi suprafetele curate, chiar si cele care sunt mai greu accesibile.

Cel mai bun aspirator robot poate fi setat cand sa porneasca sa isi faca treaba, isi mapeaza singur casa si astfel stie orice suprafata pe care o acopera. In acest fel va fi foarte usor pentru el si pentru tine sa stii pe unde a apucat sa faca curatenie si pe unde mai are de facut. Aplicatiile de mobil cu care vin aceste aspiratoare robot te vor ajuta sa ai o imagine clara asupra procesului de curatenie si sa il poti porni sau opri de oriunde te afli.

Un aspirator robot mai performant, pe langa aspirare mai are si functia de mop. Este o functie ce lasa suprafele aspirate mult mai curate. Trebuie doar alimentat cu apa si, dupa fiecare spalare trebuie curata laveta acestuia.

Autonomia unui astfel de aspirator minune este destul de mare. El se poate folosi de un full de baterie pentru o curatenie completa pe o suprafata de 70-100 mp. O incarcare completa a bateriei poate oferi o autonomie de pana la 120 minue. Autonomia bateriei si timpul de incarcare difera de la un producator la altul. Autonomia bateriei este influentata si de functiile de care dispune acesta.

Aspiratorul robot dispune de senzori ce il ajuta sa se orienteze in incapere, sa scaneze camerele sau obstacolele. Stie sa revina la statia de incarcare cand mai are putina baterie, se incarca singur dupa care isi poate continua curatenia.

Trebuie mentionat un lucru foarte important. Chiar daca alegi cel mai bun aspirator robot, acesta nu va lua locul aspiratorului clasic. Aspiratoarele robot sunt folosite pentru a mentine o curatenie generala prin casa. Puterea de aspirare, autonomia bateriei dar si pretul acestora sunt factori care ne determina sa nu renuntam la aspiratoarele mari.

Timpul petrecut la curatenia generala facuta cu un aspirator clasic va fi redus considerabil atata timp cat avem niste suprafete cu un grad de murdarie redus. Pretul platit pentru un astfel de aparat trebuie sa se regaseasca in eftortul si timpul depus pentru curatenia generala.

 

Leave a Response