Cum te pregătești pentru vară?

miercuri, 24 martie 2021

Vara este unul dintre cele mai dorite perioade din an. Este anotimpul în care ne relaxăm pe o plajă, la piscină sau oriunde ne putem bucura de soare. Iată cum poți să te pregătești pentru vară:

Alege-ti costumul de baie potrivit

Ca să-ți alegi costumul de baie potrivit, trebuie să ții cont de forma corpului tău și de ce model ți se potrivește. Pe lângă acest aspect, poți urmări ce modele sunt în trend anul acesta.

Costumul de baie întreg este din nou la modă! Ai grijă să nu lipsească din garderoba ta. În plus, un avantaj al acestui model este că se mulează perfect pentru orice tip de siluetă. Astfel, ai garanția că nu ai cum să dai greș cu acesta.

O altă idee inspirată face parte din categoria de costume de baie cât mai decupate. Acestea sunt la mare căutare și în acest an datorită faptului că oferă senzualitate și un aer modern ținutei. La ținutele de baie din două piese, alege fie modele în culori nude, fie modele cu imprimeuri.

Nu uita să alegi mărimea corectă a costumului de baie. O mărime prea mică nu va face decât să-ți scoată în evidență imperfecțiunile. În schimb, o mărime corectă nu numai că va arăta bine pe corp, însă îți va oferi lejeritate și confort.

Nu uita de protecția solară

Protecția solară trebuie aplicată zilnic pe ten, însă mai ales vara. Aceasta reprezintă unul dintre cei mai importanți pași în procesul de prevenire a ridurilor și în procesul de combatere a îmbătrânirii premature a tenului. Pentru o protecție optimă, alege creme cu SPF 50 de la branduri cunoscute precum Cerave, Avene, La Roche Posay etc.

Acest pas de îngrijire a tenului este foarte important deoarece aproximativ 80% dintre semnele îmbătrânirii sunt cauzate de razele ultraviolete. Pe timp de vară, tenul tău trebuie să aibă parte de o atenție deosebită.

Ce activități să îți plănuiești

Vara este anotimpul perfect pentru o vacanță la mare sau pentru ieșirile la piscină. Dacă îți dorești ceva mai retras, există varianta să achiziționezi o piscină gonflabilă de care te poți bucura alături de prieteni sau de familie. Plănuiește-ți din timp activitățile de vară pentru a nu fi luată prin surprindere și asigură-te că orice alegere vei face, te vei distra pe cinste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe