Piese de mobilier esențiale pentru o sufragerie modernă (partea I)

luni, 22 februarie 2021

Adesea se spune că acasă e acolo unde este și inima. Chiar dacă aveți un apartament micuț, nu înseamnă că nu puteți să-l adaptați propriului gust. Doar câteva piese de mobilier atât practice cât și elegante, pot face o mare diferență în atmosfera locuinței.

Cu atât de multe opțiuni pentru mobilier, accesorii și decorațiuni din care să alegeți, nu este întotdeauna ușor să știți cum să vă umpleți spațiul. Natürlich v-a pregătit un ghid cu 5 piese de mobilier esențiale care vor sublinia personalitatea din fiecare casă.

Canapea. Fiind cea mai mare piesă de mobilier din cameră, canapeaua este esențială pentru stabilirea tonului spațiului. În plus, orice alt obiect din cameră tinde să se învârtă în jurul canapelei - fapt pentru este un punct bun pentru a începe cumpărăturile pentru mobilierul de sufragerie.
Măsuță de cafea. În continuare, ar trebui să achiziționați o măsuță de cafea pentru sufragerie. Aceasta va susține conversațiile și cafeaua/ceaiul dimineața, mâncarea după-amiază și obiectele personale pe tot parcursul zilei. Oferind o suprafață centrală pentru ochelari, reviste, accesorii ș.a., este o piesă de mobilier multifuncțională. De asemenea, se poate opta și pentru acoperirea doar a unui colț, cu o piesă de mobilier de tipul Masă lampă Vintage cu role sau Cărucior băuturi Vintage maro rustic, pentru mai multă flexibilitate.
Comodă TV. Pe lângă rolul tradițional, acela de a susține un televizor sau o consolă, o comodă oferă un spațiu de depozitare suplimentar. De exemplu, Comoda TV Reno dispune de două sertare, un mini dulap și două spații exterioare, potrivite dispunerii jocurilor video, cărților sau lumânărilor.
Bibliotecă. Bibliotecile nu sunt folosite doar pentru a depozita cărțile, acestea sunt obiecte versatile, prin intermediul cărora se pot expune operele de artă, decorațiunile sau amintirile. De asemenea, dacă se dorește evidențierea funcției de bază, se poate achiziționa o Bibliotecă Vintage Tree.
Scaun sau taburete. În funcție de spațiile create, puteți echilibra atmosfera prin scaune sau obiecte asemănătoare unui taburete. Atunci când sunt așezate lângă o canapea sau o măsuță, ajută la formarea unui colț confortabil pentru a socializa cu oaspeții.

Vizualizați colecția de mobilă pentru sufragerie și creați un spațiu funcțional pentru toată familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe