Și-a bătut sistematic fiica vitregă de nici doi ani. Bărbatul, reținut

miercuri, 6 ianuarie 2021
 Un individ care și-a bătut fiica vitregă de un an și opt luni a fost reținut și va fi prezentat în fața judecătorilor în vederea emiterii unui mandat de arestare

Un individ care și-a bătut fiica vitregă de un an și opt luni a fost reținut și va fi prezentat în fața judecătorilor în vederea emiterii unui mandat de arestare.

Fetița a fost internată în spital în urma loviturilor primite iar medici legiști au constatat că are nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale pentru a-și reveni.

Bărbatul este cercetat pentru violență în familie și rele tratamente aplicate minorilor, a comunicat IPJ Vîlcea potrivit gds.ro

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în cursul lunii decembrie 2020, inculpatul în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu minora în vârstă de 1 an şi 8 luni (rezultată din relaţia anterioară a soţiei inculpatului), care plângea neîncetat, a exercitat în mod constant acte de violenţă asupra acesteia, cauzându-i leziuni traumatice”, se precizează în comunicat.

Fata a fost internată în spital pe 3 ianuarie, în condiţiile în care aceasta prezenta multiple leziuni traumatice pe întreaga suprafaţă a corpului.

„La data de 4 ianuarie 2021, minora a fost examinată din punct de vedere medico-legal, medicii concluzionând că aceasta prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin comprimare digito-palmară, precum şi prin lovire cu şi de corp/plan dur, necesitând 40 zile îngrijiri medicale de la data producerii leziunilor”, au explicat polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe