Claudia Banu, senator PNL de Valcea: Vă mulțumesc pentru votul de duminică!

joi, 10 decembrie 2020

Vă mulțumesc pentru votul de duminică!

Și pentru că vă pasă de cum va arăta județul nostru în viitor!

Vă mulțumesc pentru gestul vostru, prin care ați arătat că vă doriți investiții, autostrada Sibiu- Pitești, spitale noi, relansarea industriei, condiții de muncă decente și dezvoltare. Mai sunt multe lucruri de îmbunătățit. Și tocmai de aceea mi-aș fi dorit să fiți mai mulți cei care să arătați adevăratul vostru potențial și puterea de a alege. Înțelegând pe deplin că putem fi modelul noii generații.

Vă mulțumesc pentru susținerea proiectelor mele, în sprijinul femeilor (crearea serviciilor de asistență gratuită), protecția socială a categoriilor defavorizate, acordarea sprijinului financiar pentru familii monoparentale, inițierea de programe culturale și sociale menite să crească interesul turiștilor și oamenilor de afaceri asupra Vâlcii, exploatarea monumentelor județului nepuse încă în valoare într-un mod folositor, firesc și creșterea vizibilității acestora pe plan internațional, crearea unor module speciale pentru sistemul educațional, adaptat și personalizat în funcție de evoluția societății, ateliere și programe destinate părinților și copiilor din zone defavorizate.

Este un drum delicat, care implică nu doar un om, ci o întreagă societate. Cu atât mai delicat în aceste condiții, în care o parte dintre voi ați ales să rămâneți duminică simpli privitori la strigătul județului nostru.

Chiar și așa voi rămâne fidelă județului meu și vă asigur că alături de colegii mei voi susține necondiționat Vâlcea în Senatul României.

Claudia Mihaela Banu, senator PNL

 

FB_IMG_1607608313200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe