Un italian din Ramnicu Valcea ii scrie primarului Mircia Gutau, revoltat ca ramnicenii nu respecta regulile anti Covid-19!

sâmbătă, 31 octombrie 2020
Stimate domnule primar,
Subsemnatul Resta Michele Pio, din Ramnicu Valcea -Romania..... cu referire la răspândirea pandemiei, Covid-19, subliniez următoarele:
Oamenii nu respectă regulile dictate de guvern pentru a preveni situațiile de contagiune; în autobuz mulți bărbați si femele nu poartă mască; pe stradă, în timp ce subsemnatul se mișcă pentru a evita persoanele care mărșăluiesc în direcția opusă, ceilalți vin literalmente asupra ta; dacă stai pe o Banca din parc, oamenii trec de tine de numai 40 cm; la semafoare oamenii traversează într-un mod dezordonat, tu care vrei să treci, vezi o mulțime de oameni care vin spre tine ocupând întreaga zonă pietonală și nu știi cum să le eviți.
În Italia, oamenii care traversează strada pe trecerea de pietoni, fiecare marșează la dreapta lor, astfel încât să nu întâlnească pe nimeni în fața lor.
Pentru o mai mare prevenire a contagiunii, subsemnatul sugerează învățarea oamenilor să treacă strada pe trecerea de pietoni păstrându-și dreptul. Este foarte simplu, lipiți săgețile direcționale (din plastic) de pe sol, pe partea dreaptă a trecerii de pietoni, cu inscripția: marș pe partea dreaptă. În primele zile, un polițist este suficient pentru a educa oamenii care apoi învață repede.
Sper că sugestia mea este foarte utilă.
Cu stima
Michele Pio Resta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe