Sparle si soparle, 05.10.2020

duminică, 4 octombrie 2020
  • Este clar ca lumina zilei că prefectul Sebastian Fârtat răspunde doar la ORDINELE POLITICE ale liberalilor și nu are nimic în comun cu imparțialitatea și profesionalismul de care trebuie să dea dovadă un șef al Prefecturii. După ce emis un ordin aberant pentru închiderea aproape totala a mai multor restaurante (care mai mult i-a bulversat pe patroni) și după ce a hăituit cu Poliția oamenii de pe terase, prefectul Fârtat l-a luat zilele trecute „în vizor” pe primarul din Păușești, Cătălin Avan (reales cu 89% din voturi), căruia i s-au adus acuzații dintre cele mai... amuzante. Printr-un ordin de prefect, semnat la data de 29 septembrie şi primit în data de 1 octombrie, lui Avan i s-a adus la cunoştinţă că şi-a pierdut mandatul de primar în luna august, din momentul în care a apărut oficial ca reprezentant al altui partid. Prin urmare, tot ce a semnat după acea dată ar fi nul de drept, inclusiv organizarea alegerilor. În postarea sa de pe Facebook, Cătălin Avan acuză jocul murdar făcut de foştii colegi de partid şi implicit de reprezentantul Guvernului în teritoriu, care l-a anunţat abia după două luni că şi-a pierdut calitatea de primar, şi susţine că va contesta în instanţă ordinul pe care îl consideră drept o „aberaţie juridică”.

 

  • Suparat ca a pierdut alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Valcea la o diferenta rusinoasa, deputatul Cristian Buican ar intenționa sa aplice o masura drastică fara precedent: dizolvarea a 16 organizatii locale – sustin surse din interiorul PNL Valcea! Forul de conducere al organizatiei judetene, BPJ, nu este de acord cu masura propusa. Buican i-a acuzat de tradare pe presedintii organizatiilor respective! Este vorba, in special, despre localitatile unde au castigat primari liberali, dar voturile pentru președintele CJ s-au dus, in mare parte, catre candidatul PSD, Constantin Radulescu. Deocamdata a fost dizolvat biroul organizatie locale Mihaesti.

 

 

  • CNAIR informează că, în perioada 05.10.2020 - 18.10.2020, circulația autovehiculelor se va desfășura semaforizat, alternativ pe câte un sens de mers, în vederea execuției lucrărilor de refacere a părții carosabile pe o lungime de 180 m pe DN7 (km 238+000 – km 238+180), pe raza localității Câineni, județul Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe